Sigma Software Розпочала Новий Проект – Sigma Software Labs

  • 30 сентября, 07:51
  • 4299
  • 0

Sigma Software рада повідомити про створення унікальної можливості для молодих компаній в Україні – Sigma Software Labs. Це новий простір в центрі ІТ-міста Львова на базі компанії.

Цей проект – це не звичайний коворкінг спейc, а професійний якісний простір, де команди можуть працювати в окремих кімнатах, не заважаючи одні одним. Це унікальна можливість для молодого бізнесу отримати підтримку великої консалтингової компанії і скористатися всіма перевагами широкої бази контактів – серійних підприємців, партнерів, венчурних фондів.

Що саме отримують резиденти:

  • Крутий офісний простір за гарною ціною та добре розвиненою інфраструктурою Львова з можливістю працювати та зустрічатися з клієнтами у Києві, Одесі та Харкові, де також відкриті простори Sigma Software Labs. 
  • Вихід до ряда венчурних фондів Швеції, США, Ізраіля – партнерів проекту, а також клієнтів Sigma Software.
  • Знижки на участь в освітніх і бізнес івентах, що проводяться компанією та її освітньою площадкою, Sigma Software University.
  • Допомогу в проведенні своїх заходів. 

Компанія досить давно займається підтримкою ІТ галузі в Україні, новим кроком є проект Sigma Software Labs – де молодий бізнес зможе колаборувати з великим та отримати нові можливості для розвитку. Сподіваємось, що саме така підтримка зможе надати ще один додатковий потужний стрибок зростання ІТ та підприємнцитва в Україні.  Залучить ще більше уваги світового технологічного суспільства до нас, адже українські інженери вже давно відомі як висококласні фахівці з розумінням бізнесу і бажанням створювати високоякісні технічні продукти.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все