Смартфони Huawei отримають найгіршу особливість Xiaomi

  • 16 января, 11:26
  • 4046
  • 0

Останнім часом Huawei переживала важкі часи через торгову напруженість між Китаєм і США, а також санкції США. Щоб впоратися з проблемами продажів на ринках за межами Китаю, компанія швидко працює над створенням власної версії Android, яка отримала назву HarmonyOS. А ще працює над заміною для Google Mobile Services (GMS) – Huawei Mobile Services (HMS).

На жаль, ресурс MySmartPrice дізнався, що компанія також планує показувати рекламу на своїх майбутніх смартфонах. Один з пристроїв Huawei отримав оновлення, яке містить нещодавно представлене ядро HMS. Найбільше уваги привернув розділ «Умови використання». Компанія проінформувала про свої плани зі створення платформи «Huawei Ads», яка незабаром може бути випущена для інших пристроїв, у яких немає сервісів Google Play, і замість цього вона буде використовувати мобільні сервіси Huawei.

Сторінка T&C дає всю інформацію про рекламні оголошення, які компанія може незабаром надати своїм користувачам. Ось деякі важливі моменти, які варто знати перед покупкою пристрою Huawei з HMS в майбутньому:

  • дані, які використовуються для персоналізації реклами, зберігаються протягом одного року з моменту збору
  • дані зберігаються в дата-центрах, розташованих в Гонконзі (Китай) і Сінгапурі
  • якщо користувач дає свою згоду, Huawei Ads також збирає і обробляє інформацію про місцезнаходження через GPS для надання «географічно релевантної» реклами.
  • крім того, ваші дані також можуть оброблятися в місцевих центрах обслуговування клієнтів, наприклад, в Єгипті, Мексиці, Індії, Південній Кореї і Пакистані, якщо ви наразі проживаєте в будь-якій з цих країн

Поки що, в EMUI 10 не помітили ніякої реклами. Тому важко точно сказати, які розділи прошивки будуть показувати рекламу і як швидко це станеться. А також, чи буде можливість відключити цю рекламу, як на смартфонах Xiaomi.


Теги: huawei
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все