Sony представила бездротовий контролер DualSense для PlayStation 5

  • 8 апреля, 12:52
  • 4144
  • 0

Компанія Sony починає поставку розробникам нового контролера для PlayStation 5 в його остаточній розробці. А у своєму блозі вона показала і розказала про бездротової контролер DualSense. Функціональність контролера, разом з PS5 Tempest 3D AudioTech, нададуть гравцям нове відчуття занурення.

Як створили DualSense?

Коли в 2013 році вийшла PS4, бездротовий контролер DualShock 4 отримав безліч позитивних відгуків від ґеймерів і розробників. Тому компанія вирішила залишити більшу частину того, що ґеймерам подобається в DualShock 4, без змін, додавши при цьому нову функціональність і поліпшивши дизайн. Зокрема, він отримав тактильний зворотний зв’язок, який додає безліч реалістичних відчуттів, які ви відчуєте під час гри, наприклад повільна жорсткість водіння автомобіля по бруду. Також додали адаптивні тригери в кнопки L2 і R2, щоб ви могли по-справжньому відчути напруженість ваших дій.

Що стосується кнопок, ви помітите, що більше немає кнопки «Поділитися», як у DualShock 4. Вона не зникне. Фактично, компанія скористалася її, щоб надати нову функцію «Створити». З її допомогою гравці отримують нові способи створення епічного ігрового контенту, яким можна поділитися з усім світом або просто залишити тільки для себе. Ближче до запуску розкажуть більше деталей.

DualSense також отримав вбудований набір мікрофонів, який дозволить гравцям легко спілкуватися з іншими без навушників. Але для тривалого періоду гри, краще використовувати навушники.

Традиційно, базові контролери мають один колір. Цього ж разу обрали двоколірний дизайн. В цілому, було пройдено кілька концепцій і сотні макетів за останні кілька років, перш ніж зупинилися на цьому остаточному дизайні. Контролер був протестований широким колом гравців з різними розмірами рук, щоб досягнути бажаного рівня комфорту з відмінною ергономікою.


Теги: sony playstation 5
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все