Sony запатентувала бездротові навушники для використання з шоломом

  • 30 апреля, 13:36
  • 4381
  • 0

Японська компанія Sony пропонує широкий асортимент електроніки. Від телевізорів Bravia і камер Alpha до смартфонів Xperia та ігрових консолей PlayStation. Sony також є провідним гравцем в області аудіо, пропонуючи бездротові навушники та професійні аудіосистеми. Аудіопродукція відома хорошою якістю звуку, а сама компанія також цінується за інтелектуальну технологію шумозаглушення.

Недавно японський виробник анонсував кілька бездротових навушників, в тому числі WF-1000XM3 – це варіант навушників-вкладишів WH-1000XM3. Також на початку цього місяця вийшли бездротові навушники WF-XB700 та WI-SP510, а ще модель WH-CH710N з активним шумозаглушенням. Але в розробці є ще більше нових дизайнів.

Бездротові навушники Sony для використання з шоломом

В середині 2019 року корпорація подала в патентне агентство Японії JPO патент на нові бездротові навушники. Патент був опублікований минулого місяця і містить 9 чорно-білих зображень і одну кольорову візуалізацію.

Оскільки це патент на зразок, повна функціональність залишається невідомою. З короткого опису ясно, що навушники призначені для занять спортом та інших видів активного відпочинку. Ви також можете носити їх з шоломом. У верхній частині панелі керування є мікрофон, що дозволяє здійснювати дзвінки. Також ґаджет містить й інші кнопки, зокрема для регулювання гучності, перемикання треків та активації технології шумозаглушення.

Південнокорейська компанія Samsung також має намір випустити бездротові навушники для фітнесу. Ми вже розказували про Samsung Bean, а також про нову торгову марку Samsung BudsX. Huawei також нещодавно зареєструвала назву Huawei MatePod, можливо, ці навушники з’являться одночасно з Mate 40 приблизно у вересні 2020 року.


Теги: sony
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все