Співпраця Leopolis Jazz Fest та Львівського ІТ Кластеру

  • 27 июня, 08:01
  • 4047
  • 0

26 червня, у Львові стартує Leopolis Jazz Fest – 5-денне свято джазу та соулу. Тисячі поціновувачів звучання саксофону та фортепіанних імпровізацій приїжджають до Львова на один з найбільших джазових фестивалів Європи. Львівський ІТ Кластер цього року є одним з партнерів знакової події.
Традиційно, концерти та події фестивалю проходитимуть на різних локаціях міста. Найбільш відомих джазових зірок можна буде послухати на головній сцені імені Едді Рознера в Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького. На сцені ,що на подвір’ї палацу Потоцьких з 12.00 до 14.00 виступатимуть гурти з Німеччини, Італії та України. А на площі Ринок з 15.00 до 17.00 даватимуть концерти міжнародні етно та джазові гурти, а в п’ятницю до Дня Конституції виступить ТНМК. 

Хедлайнери Leopolis Jazz Fest мають чим похизуватись: на 10 гуртів та виконавців  – 14 статуеток Греммі. У п’ятницю, 28 червня відвідувачі фестивалю зможуть наживо почути Боббі Макферріна зі своєю новою програмою Gimme 5. Ледь не кожен чув його хіт “Don’t worry, be happy”, та тільки справжні джазові фани знають його як одного з найвідоміших у світі вокальних імпровізаторів. Боббі приготував інтерактивну програму, де кожен з глядачів зможе взяти участь у виступі легенди.
Лауреатка міжнародних премій, серед яких Brit Awards та Billboard Music Awards, Ліза Стенсфілд розважатиме глядачів в неділю, 30 червня. Виконавиця таких хітів як All Around The World, What Did I Do To You, Live Together, та This Is The Right Time вдало міксує соул та поп вже понад 30 років.
Ще один лауреат Греммі – Джон Клірі виступатиме разом зі своїм гуртом в суботу, 29 червня. Джон та The Absolute Monster Gentlemen увібрав в свою творчість найкраще з фанку, R&B, соулу, афро-кубинської етно-музик та новоорлеанської школи фортепіано, що допомогло йому здобути найпрестижнішу музичну премію за альбом Go Go Juice у 2015. Повну програму усіх п’яти днів фестивалю можна переглянути тут.
У рамках Leopolis Jazz Fest, завдяки партнеру фестивалю  – Львівському ІТ Кластеру, відбудеться конференція Lviv IT Jazz. В п’ятницю, 28 червня, близько 200 ІТ-підприємців, інвесторів, політичних діячів та міжнародних експертів зберуться обговорити розвиток тех-підприємництва в Україні та глобальні перспективи українського бізнесу. На ексклюзивній події Lviv IT Jazz презентують два рушійних для української ІТ-індустрії проекти: відбудеться офіційна церемонія підписання договорів з майбутніми резидентами Innovation District IT Park у Львові та запуск першого клубу ангельських інвесторів у Львові –  Lviv Tech Angels. 

У неформальній атмосфері під акомпанемент джазової музики учасники Lviv IT Jazz візьмуть участь в панельних дискусіях за участю Павла Шеремети, засновника проекту Proryv.in.ua та члена Наглядової Ради Raiffeisen Bank Aval; Данила Білака, Голови UkraineInvest, радника Прем’єр-міністра України з питань інвестицій; Марини Петров, заступника голови ЄБРР в Україні; Олексія Гончарука, заступника Глави Офісу президента України та ін.  

З програмою конференції можна ознайомитись тут. Усі, зацікавлені в залученні інвестицій для своїх проектів, масштабуванні бізнесу та виході українського бізнесу на світовий ринок, все ще мають нагоду приєднатись до конференції. Квитки за посиланням. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все