Супутник Samsung впав на ферму у США: відео

  • 29 октября, 10:49
  • 4080
  • 0

Стратосферний супутник Samsung впав на території ферми в американському штаті Мічиган. Інцидент трапився 26 жовтня, коли власники ферми збиралися випустити коней.

Відповідне відео оприлюднили власники ферми, передає видання The Verge.

Як розповіло подружжя, що володіє цим господарством, вони виявили супутник вранці. Як свідчить відео, апарат отримав лише деякі незначні пошкодження.

"Неймовірно, подивіться, що тільки що впало з неба. 911 збита з пантелику. І воно впало на наше дерево", – кажуть власники ферми.

Що трапилось із супутником поки не повідомляють.

Супутник Samsung впав на ферму: відео

Що відомо про супутник? Компанія Samsung запустила апарат в середині жовтня. Це трапилось в рамках кампанії, що давала змогу користувачам зробити "селфі" на тлі стратосфери.

        Переглянути цей допис в Instagram                  

Take a good look guys, this is the first ever #SpaceSelfie! Tonight we became Space Pioneers, check out this epic group selfie that is now on it's way into the stratosphere! Now it's your turn, register now and show me what you've got. I'm waiting... Go to Samsung.com/spaceselfie to upload your selfie #SpaceSelfie #ad #withGalaxy

Допис, поширений Cara Delevingne (@caradelevingne) 

На супутник у був розміщений смартфон, який отримував фото з Землі і в реальному часі накладав їх на знімки з апарата. До речі, перше фото зробила відома актриса та модель Кара Делевінь. Цей сервіс мав працювати до 31 жовтня.


Теги: samsung
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий