Тайванська компанія представила новий автоматизований пристрій для зарядки електромобілів

  • 13 сентября, 08:25
  • 3781
  • 0

Компанія Chander Electronics із Тайваню випустила свого нового мобільного зарядного робота під назвою "E-HERO," який призначений для зарядки електромобілів і надання аварійного живлення. Повідомлення про це надійшло від Taiwan English News.

У Chander Electronics стверджують, що "E-HERO" використовує технологію швидкої зарядки постійним струмом, яка дозволяє заряджати батарею до 80% ємності всього за 30 хвилин, у порівнянні з 6-8 годинами, що зазвичай потрібні для звичайних зарядних станцій.

Мобільний зарядний робот має потужність 140 кВт і може обслужовувати від 8 до 10 електромобілів протягом одного дня. Це вказує на те, що зменшення очікування для власників електромобілів може суттєво поліпшити використання паркувальних місць і підвищити прибутковість підприємств.

Крім можливостей для зарядки транспортних засобів, "E-HERO" може використовуватися як невелика інтелектуальна система зберігання енергії, яка може служити аварійним джерелом живлення для громад та будинків. При відключенні електроенергії цей робот може забезпечувати нормальну роботу різноманітних приладів і обладнання.

"Власники електромобілів більше не повинні турбуватися про проблеми з зарядкою. Наша мета полягає в наданні комплексних рішень для всіх", - відзначив глава компанії Chander Electronics, Джунрон Ту.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий