У Києві пройде масштабна конференція BlockchainUA

  • 13 августа, 12:19
  • 4077
  • 0

У Києві пройде масштабна конференція BlockchainUA. Конференція відбудеться 20 вересня 2019 року в конференц холі «Оазис», вул. Липківського 1А. Це унікальна можливість для кожного зануритися в деталі однієї з найбільш багатообіцяючих технологій, прослухати інформативні доповіді, ознайомитися з аналітикою і трендами, а також взяти участь в цікавих для вас дискусіях.

BlockchainUA вже не перший раз була відзначена як конференція з високим рівнем доповідей від передових експертів технології з усього світу. Ми пишаємося тим, що контент на конференції дозволяє розібратися як в технічних і теоретичних аспектах технології, так і дізнатися думку юристів і бізнесменів. Немає кращого місця ніж BlockchainUA аби завести корисні знайомства, знайти партнерів та інвесторів, які в подальшому можуть допомогти при розробці інноваційних блокчейн проектів. Не пропустіть таку можливість!

За традицією після конференції, 21-22 вересня, пройде BlockchainUA-Hackathon, де бажаючі можуть проявити себе у створенні прототипів продуктів із застосуванням технології blockchain. Першокласні ментори допоможуть командам визначитися з напрямком проекту і поділитися особистим досвідом в індустрії. За результатами Хакатона кращі учасники отримають призи від Distributed Lab і партнерів. Участь безкоштовна!


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все