У популярного чат-бота ChatGPT з'явився «режим інкогніто» - для чого він потрібен

  • 27 апреля, 04:38
  • 3946
  • 0

З останнім оновленням у ChatGPT з'явилася можливість активувати своєрідний режим інкогніто, в якому зберігатиметься історія листування з чат-ботом. Крім того, розмови, розпочаті в такому режимі, не будуть використовуватися OpenAI для навчання та покращення сервісу.

Про це пише Reuters.

На такий крок розробники пішли після підвищеної уваги до того факту, що ChatGPT та інші чат-боти збирають дані сотень мільйонів користувачів для покращення та тренування ШІ-моделей.

Як відомо, раніше Італія першою в Європі заблокувала ChatGPT, пояснивши це занепокоєнням щодо обробки персональних даних. У OpenAI при цьому зазначили, що нові функції були додані не через заборону, а після багатомісячних зусиль, спрямованих на те, щоб поставити користувачів «на місце водія» щодо збору даних.

При цьому OpenAI, як і раніше, зберігатиме «бесіди» користувачів з ботом протягом 30 днів, щоб відстежувати будь-які зловживання, після чого чати будуть видалятися.

Крім того, у найближчі місяці у ChatGPT також з'явиться підписка для бізнесу, яка не використовуватиме розмови для навчання ШІ за умовчанням. Також користувачі отримають розширені можливості управління особистими даними.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий