У Slack з’явиться можливість створити бота на основі ChatGPT — він відповідатиме колегам замість вас

  • 10 марта, 12:09
  • 3871
  • 0

Salesforce, якій належить Slack, анонсувала оновлення у месенджері на базі штучного інтелекту. Воно допоможе миттєво генерувати відповіді та зберігати їх у своєрідній чернетці.

Найближчим часом у популярної програми з’явиться нова функція. Користувачі зможуть створювати чернетки відповідей, вибираючи з них відповідні для кожного конкретного випадку. Також можна буде редагувати ці повідомлення перед надсиланням.

Крім того, бот ChatGPT Slack буде допомагати шукати відповіді на необхідні проєкти і теми. Для цього будуть використовуватись дослідницькі інструменти на базі штучного інтелекту.

Протестувати новий функціонал можна буде у бета-версії програми. Запис на неї вже відкритий.

«Світ переживає одне з найглибших технологічних зрушень з появою технологій реального часу та генеративного ШІ. Це відбувається у вирішальний момент, оскільки кожна компанія зосереджена на оптимізації не на шкоду якості, — говорить Марк Беніофф, генеральний директор Salesforce. — ChatGPT у поєднанні з нашою хмарою даних у Tableau, MuleSoft та Slack — це ще один спосіб, яким ми відкриваємо двері у майбутнє штучного інтелекту для всіх наших клієнтів, і ми нарощуватимемо обсяг роботи з OpenAI надалі».

Це оновлення — лише частина змін для компанії. Salesforce планує підключити ChatGPT від OpenAI для написання листів клієнтам та створення розсилок.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий