У YouTube з’явилося ще більше TikTok-подібних функцій

  • 2 августа, 14:49
  • 3727
  • 0

YouTube посилює свою конкуренцію з TikTok, розширюючи функціонал своєї платформи коротких відеороликів "Shorts". Однією з примітних нововведень є можливість попереднього перегляду прямих ефірів в стрічці Shorts, аналогічно до того, як це зроблено у TikTok для відображення живих трансляцій.

Глядачі тепер можуть легко переглянути прямі трансляції, натиснувши на відповідну кнопку, і матимуть доступ до стрічки з іншими стримерами, де є можливість монетизувати контент, зокрема, через платні чати. YouTube планує впроваджувати цю функцію поетапно протягом найближчих місяців.

Крім цього, YouTube тестує інструменти для створення коротких горизонтальних відеороликів, використовуючи такі функції, як масштабування та обрізка. Творцям також буде доступна функція пропозицій, яка дозволить вилучати аудіокліпи та ефекти з відеороликів, що їм сподобалися.

Щодо подальшого розвитку співпраці, YouTube запроваджує функцію "Collab", яка дозволяє користувачам записувати відео пліч-о-пліч з іншими, подібну до функції "Дует" у TikTok. Це створить більше можливостей для співпраці між творцями та розвитку їхнього контенту на платформі.


Теги: youtube
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все