Українці створили мобільний додаток для мандрівників

  • 12 июня, 12:14
  • 4431
  • 0

Для всіх охочих відвідати Херсонщину створений мобільний додаток “Агов” – безкоштовний туристичний гід, що містить всю основну інформацію необхідну мандрівникові. Кожен день “Агов” збирає і додає інформацію про туристично привабливі об’єкти та місця Херсонської області.

Укранський мобільний додаток для мандрівників

Можливості програми

Довідник-путівник: вся необхідна інформація про готелі, бари, бази відпочинку, прокат авто, замовлення послуг, сервісів і багато іншого. Завдяки GPS завжди можна дізнатися, що є поруч з тим місцем, де ви перебуваєте в даний момент.

Додавання локацій: користувач має можливість самостійно додати об’єкт або локацію відповідно до обраної категорії.

Аудіогід: автоматичне програвання інформації про місце – завдяки GPS.

Афіша подій: дізнаєтеся які заходи проходять поруч, зможете зберегти цікаві події в обране, щоб повернутися до них пізніше.

Стрічка новин: дозволяє оперативно читати усі новини регіону. А якщо вас цікавлять лише матеріали певної тематики або проекту – їх легко відфільтрувати від решти потоку.

Фотоальбом: фотогалерея з можливістю додавання своїх фото і відгуків. Зберігайте та систематизуйте найбільш цікаве, щоб з легкістю планувати і бронювати поїздки.

Мультимовний додаток: уся інформація про міста і місцях, які рекомендується відвідати, доступна українською, російською та англійською мовами.

Наразі додаток доступний лише для Android. Розробники анонсують появу додатку й на IOS.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все