Українська система Delta має сумісність з літаками F-16 та іншою зброєю, яка використовується в НАТО

  • 11 июля, 10:53
  • 3700
  • 0

Михайло Федоров повідомив, що українська система бойового управління та обробки інформації під назвою Delta успішно пройшла випробування НАТО, щодо своєї взаємосумісності з винищувачами F-16 та іншими системами, що використовуються в НАТО.

Delta є унікальною платформою в Україні, де здійснюється збір інформації з різних джерел, таких як аеророзвідка, супутники, безпілотники, новітня техніка, стаціонарні камери, радари, чат-боти та інші.

На навчаннях CWIX НАТО, що відбулися в Польщі, система Delta успішно пройшла тестування з 10 системами з 15 країн, включаючи системи, що розроблені НАТО. Всі випробування на взаємосумісність завершилися успішно, що підтверджує унікальні можливості системи Delta. 

Також протестували чотири протоколи обміну даними, які використовуються більшістю сучасного озброєння. Це означає, що система Delta може інтегруватися з усіма новітніми технологіями, що сприятиме підвищенню їхньої ефективності та забезпеченню якіснішого планування військових операцій. Один з особливо важливих протоколів, що успішно пройшов випробування цього року, - це Link 16. Цей протокол дозволяє системі Delta отримувати дані з винищувачів F-16, що є надзвичайно важливим аспектом для України.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий