Універсальна операційна система Harmony OS від Huawei готова і працюватиме на смартфонах

  • 22 января, 08:10
  • 3939
  • 0

Глава і засновник Huawei Рен Женфей вперше за п'ять років прилетів в Давос на Всесвітній економічний форум. Під час зустрічі з пресою він обмовився кількома словами про операційну систему HarmonyOS. Серед іншого він заявив, що система повністю готова до роботи на смартфонах.

За словами топ-менеджера, операційна система в найближчому майбутньому буде застосовуватися в різних продуктах компанії – смартфонах, планшетах і телевізорах, повідомляє ITHome. 

Цікаво, що минулого раз, коли Рена Женфея запитували про HarmonyOS, він говорив про застосування її лише в пристроях IoT. А зараз риторика змінилася – категорія відповідних пристроїв розширилася і на смартфони, в яких вона повинна буде замінити Android.

Універсальна операційна система Harmony OS від Huawei готова і працюватиме на смартфонах
Harmony OS замінить Android на нових пристроях Huawei

У перспективі очікується створення екосистеми, яка об'єднує бортовий комп'ютер автомобіля, побутову техніку і смартфони "сімейної локальної мережі".

Також Рен Женфей повідомив про те, що Huawei не стане розробляти власний автомобіль, але співпрацюватиме з виробниками авто у сфері мультимедійних систем, систем обміну даними з дорожньою інфраструктурою, 5G й іншого.


Теги: huawei harmonyos
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все