В Android 11 з'явиться ідеальний нічний режим

  • 17 декабря, 10:24
  • 4612
  • 0

В Android 10 нічний режим з'явився на системному рівні, але, на жаль, не було функції його автоматичного перемикання. Це при тому, що вона була присутня в ранніх бета-версіях системи. У новому Android 11 цю ситуацію виправили.

Судячи з усього, така функція з'явиться в наступній версії Android. Якщо точніше, то відомо, що вона з'явиться в наступному релізі Android, однак, швидше за все, мовиться про Android 11.

Нічний режим в Android

Цікаво, що нічний режим Night Light з'явився ще в Android 7.1. Щоправда, працював він зовсім інакше – активувався спеціальний фільтр, який знижував частку синього кольору у підсвічуванні. І цей же режим Night Light в тому числі пропонував функцію автоматичної активації в залежності від часу доби.

У Android 10 від такої реалізації цього режиму вирішили відмовитися через те, що вона спиралася на CalendarAstronomer і використовувала великий шматок коду.

Реалізувати оптимізований автоматичний нічний режим Google вирішила після низки скарг користувачів.

Як активувати Night mode в Android 10

Якщо ви не хочете чекати, коли Google додасть цю функцію – можете скористатися стороннім додатком Automatic Dark Theme for Android 10, який допоможе вам налаштувати темний режим в Android 10.


Теги: android 11
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все