В Україні розробили сканер для ідентифікації товарів компаній, що не покинули росію

  • 2 августа, 07:50
  • 3851
  • 0

У Київській школі економіки України розробили онлайн сканер штрихкодів, який дозволяє ідентифікувати товари компаній, що залишилися на російському ринку.

Як зазначено в повідомленні, сканер дозволяє здійснити найбільш повний пошук завдяки використанню бази даних Київської школи економіки, яка містить найповнішу у світі інформацію про діяльність світових корпорацій на ринку Росії. Також, завдяки використанню ChatGPT, було створено перелік із 7500+ основних брендів і торгових марок для більшості компаній споживчого сектору, що зробило пошук ще зручнішим та ефективнішим.

«Компанії, які не виходять із росії, розуміють лише мову прибутку. Тому не купуйте продукти цих компаній», – прокоментував президент Київської школи економіки, ексміністр економіки Тимофій Милованов.

Для використання сканера, достатньо відкрити сайт проєкту у веб-браузері свого смартфона і навести камеру на штрихкод обраного товару. Також, сервіс доступний через телеграм-бота. Сканер доступний українською та англійською мовами.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все