В Україні стартує щорічний конкурс «Ukrainian IT Awards 2019»

  • 29 мая, 07:05
  • 3935
  • 0

В Україні стартує щорічний конкурс «Ukrainian IT Awards 2019», покликаний визначити кращих професіоналів ІТ галузі в різних спеціалізаціях і напрямках. Підбиття підсумків конкурсу планується у вересні. А 26 травня стартував відбір конкурсного журі.

Про це повідомили в асоціації «ІТ Ukraine», яка виступає співорганізатором конкурсу.

Ukrainian IT Awards – це некомерційний проект, покликаний знайти та відзначити найкращих професіоналів ІТ- галузі в різних спеціалізаціях та напрямках.

Цього року в рамках конкурсу буде обрано кращих з кращих у 10 номінаціях: DevOps, Design, Business Analysis, Software Engineering, Software Architecture, Research, Quality Assurance, Project Management, Product Management та IT Education.

До обов'язків журі конкурсу входитиме аналіз здобутків, професійних досягнень кандидатів, а також індивідуальні співбесіди з фіналістами та обрання переможців.

Щороку у роботі над обранням кращих ІТ-спеціалістів України ми збираємо провідних технологічних експертів галузі. Надзвичайно приємно, що з кожним роком все більше експертів готові приділити свій час та досвід цьому проекту. Так, торік ми отримали понад 100 заявок від кандидатів в журі. 

– говорить  Deputy Director of Business Development Асоціації та координатор Ukrainian IT Awards Тетяна Назарчук.

Прийом заявок триватиме з 26 травня до 6 червня 2019 року. Для того, щоб подати заявку на участь у складі журі Ukrainian IT Awards, необхідно заповнити аплікаційну форму на сайті конкурсу.

Імена переможців Ukrainian IT Awards будуть оголошені на урочистій церемонії нагородження, яка відбудеться 7 вересня 2019 року у Києві.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все