В Україні запускають всеукраїнську онлайн-школу

  • 30 марта, 10:53
  • 4233
  • 0

Вже два тижні Україна на карантині через коронавірус COVID-19. Більшість населення країни на самоізоляції, працюють та/або навчаються з дому. На фоні такої ситуації у світі, багато освітніх платформ відкрили або збільшили безкоштовний доступ до ресурсів сервісів. В Україні теж запускають або вже запустили кілька проектів. Наприклад, Google запустив сайт «Навчайте з дому» українською мовою. А вже у понеділок, 6 квітня запустять всеукраїнську онлайн-школу, яку анонсував президент України Володимир Зеленський.

В рамках проекту, 40 київських педагогів на час карантину стануть вчителями для всієї країни. Якраз зараз знімають уроки 11 предметів для учнів 5-11 класів. «Проходити» онлайн-школу можна буде через платформи Facebook та YouTube. А також, уроки щоранку транслюватимуться українськими телеканалами. Перелік каналів та розклад трансляції будуть повідомлені згодом.

Звернення Володимира Зеленського щодо прибуття чергового літака з медичним вантажем з Китаю.

Володимир Зеленський звернувся до українців, повідомивши про прибуття чергового літака з медичним вантажем з Китаю. Крім того, Глава держави наголосив, що вже вночі в Україну мають доправити ще 100 тисяч високоточних ПЛР-тестів.Окрему увагу у своєму зверненні Президент приділив позачерговому засіданню Верховної Ради, яке має відбутися завтра. Він закликав народних обранців ухвалити два життєво важливих закони, після чого Україна одержить підтримку від міжнародних фінансових партнерів у розмірі щонайменше 10 мільярдів доларів. Інакше нашій державі через пандемію коронавірусу загрожуватимуть занепад економіки й навіть дефолт.«Завтра народ України чітко побачить, чи готові ви захищати його інтереси. Суспільство зрозуміє – ви слуги народу чи прислужники чужих інтересів. Усвідомте свою відповідальність», – звернувся до депутатів Володимир Зеленський. Насамкінець Глава держави розповів про те, як під час карантину реалізовуватиметься проект дистанційної освіти для школярів.

Опубліковано Офіс Президента України Неділя, 29 березня 2020 р.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все