Вакансії Netflix, пов'язані зі штучним інтелектом, з можливістю заробити до $900 тис. на рік

  • 27 июля, 05:38
  • 3709
  • 0

Засоби масової інформації The Intercept повідомляють, що Netflix розмістила кілька вакансій для менеджерів, які спеціалізуються на продуктах машинного навчання, що використовуються для створення повноцінного контенту.

Netflix розмістила вакансію зі заробітною платнею у межах $300 тис. - $900 тис. на рік для менеджера з продуктів машинного навчання, якого потрібно буде залучити до створення та впровадження нових продуктів для поліпшення контенту за допомогою штучного інтелекту.

Крім того, Netflix також відкриває вакансію менеджера зі штучного інтелекту для їх ігрової студії, який буде відповідальний за розробку ігор на основі популярних франшиз Netflix. Заробітна плата на цій посаді складає $650 тис. на рік.

В описах вакансій зазначається, що Netflix має намір впровадити штучний інтелект "в усі аспекти своєї діяльності", наразі використовуючи його для оптимізації виробництва оригінальних фільмів та телешоу.

Захоплення Netflix штучним інтелектом зростає та тлі страйку акторів і сценаристів. В середині липня Американська федерація акторів відкинула пропозицію Альянсу кінопродюсерів про захист авторських прав, що містила пропозицію використання штучного інтелекту для захисту цифрових образів виконавців.


Теги: netflix
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все