Випуск Windows 10X та планшета Surface Neo затримується

  • 10 апреля, 10:38
  • 3974
  • 0

Торік Microsoft анонсувала прототип складного планшета під назвою Surface Neo, який працюватиме на Windows 10X. Компанія говорила, що ця нова операційна система для складних пристроїв має вийти у 2020 році. Вона б мала бути доступною для усіх подібних ґаджетів. Однак, як зазначають джерела, у 2020 році очікувати пристрої на Windows 10X не варто.

Згідно з даними, 8 квітня, Панос Панай повідомив деяким працівникам команди, що компанія не постачатиме двоекранний Surface Neo в цьому календарному році. Відповідно, компанія також не надасть можливості встановлювати нову ОС іншим виробникам складаних ґаджетів.

Windows 10X відкладається?

Windows 10X є варіантом оригінальної версії операційної системи. Раніше вона була відома під кодовими іменами Windows Lite та Santorini. Офіційні представники Microsoft публічно заявили, що нова ОС призначена тільки для пристроїв з двома екранами. Але як відомо, Microsoft працює над тим, щоб операційна система працювала і на пристроях з одним екраном.

Новий пріоритет Microsoft – спочатку отримати працюючу ОС на одноекранних пристроях. Пристрої з одним екраном означають як форм-фактори типу 2-в-1, так і традиційні пристрої типу розкладачки (як Galaxy Z Flip чи Motorola Razr 2019). Про відкладення запуску складаного смартфона Surface Duo на базі Android, який також анонсували у жовтні 2019, наразі, нічого не говорять.

В кінці лютого 2020 року представники Microsoft попередили, що коронавірус COVID-19 впливає на китайський ланцюжок поставок компанії. Але нещодавно вони ясно дали зрозуміти, що все налагоджується, даючи деяку надію, що Microsoft все ще може випустити новинки на зимові свята 2020 року.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все