Vive Sync від HTC дозволяє проводити презентації в віртуальної реальності

  • 1 мая, 14:56
  • 4001
  • 0

Пандемія COVID-19 змусила людей перейти в онлайн. Робота в офісах замінилася сеансами зв'язку в різних сервісах відеоконференцій на кшталт Microsoft Teams, Google Meet, Zoom і так далі. 

Компанія HTC вирішила вивести віртуальне спілкування з робочих питань на новий рівень. Представлена сьогодні платформа Vive Sync дозволяє проводити презентації в віртуальної реальності (VR). 

HTC відкрила бета-тестування платформи Vive Sync, яка перебувала в розробці з 2018 року. Випробувати її, як повідомляється, можна буде безкоштовно до кінця 2020 року. 

На даний момент платформа підтримує зустрічі з 30 учасниками. Звичайно, кожному з них для використання Vive Sync доведеться придбати VR-гарнітуру. Користувачеві пропонується створити в Vive Sync віртуальний аватар. Для цього необхідно зробити Селфі і налаштувати модель. Є можливість змінити зачіску, одяг, поміняти деякі риси будови віртуального аватара. У майбутньому компанія обіцяє безліч додаткових налаштувань. 

Пристрій HTC буде відстежувати рухи тіла користувача, а також очей і рота. Це дозволить аватару «розмовляти» і виражати емоції.

 Віртуальний інтерфейс Vive Sync повідомляє поточний час і дату, а також місцевий час у тих, з ким ви спілкуєтеся. Платформа інтегрується з інструментами OneDrive. 

Можна «витягнути» з хмари PDF-файли, показати відео або провести презентацію в PowerPoint. Крім того, можна використовувати віртуальну ручку для заміток, робити скріншоти і вести запис конференції.


 Подати заявку на участь у відкритій беті можна на сайті компанії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий