Windows 10 Mobile остаточно припиняє своє існування

  • 9 декабря, 12:54
  • 4602
  • 0

Вже завтра мобільна операційна система Microsoft офіційно та остаточно перестане підтримуватись компанією. Це стосується усіх пристроїв на Windows 10 Mobile – і для персонального використання, і для підприємств. Нарешті, Microsoft зможе вільно зосередитися на своїй наступній стратегії для мобільних пристроїв. Схоже, що компанія займатиметься створенням додатків на основі загального дизайну Fluent, який має добре виглядати і працювати на майбутніх пристроях Surface.

На жаль, компанії так і не вдалось приєднатися до перегонів Android та iOS, хоча у Microsoft були великі плани. Для декого Windows 10 Mobile та Windows Phone 8 викликають приємні спогади, хоча завжди були ті, хто не вірив, що з цього щось вийде. Вже від завтра, пристрої перестануть отримувати оновлення безпеки. Але працювати вони будуть й надалі. Доступ до застосунків у Microsoft Store теж буде. Але підтримка програм та іншого програмного забезпечення залежатиме від розробників і виробників обладнання.

Спроби Microsoft зайняти свою нішу на ринку мобільного зв’язку поки не увінчалися успіхом, але вони не припинили спроби. Схоже, що останні з них пов’язані з тим, що розробники додатків для Android спроектують або перепроектують своє програмне забезпечення з використанням мови проектування Fluent, щоб це працювало належним чином на пристроях з двома екранами, таких як анонсований Surface Duo.


Теги: windows 10 mobile
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все