Work.ua не працюватиме зі спонсорами війни

  • 10 августа, 19:33
  • 3770
  • 0

Український сервіс з пошуку роботи, оголосив про припинення співпраці з роботодавцями, які залишилися на російському ринку та розірвали контракти з 20 міжнародними компаніями.

«Ми дізналися, що Raiffeisen Bank сплатив 100 млн податків у росії. А ми допомагаємо цій компаній знаходити працівників в Україні. У цих компаній сто тисяч вакансій. Це круті топ-менеджери, зокрема, які потрібні нашому ринку праці», — розповів СЕО Work.ua Артура Міхно в інтерв’ю

За словами Міхно, річна сума угод з цими компаніями становить 5 мільйонів гривень. Проте він впевнений у тому, що цей крок може послужити заохоченням для інших українських підприємців, які схожим чином можуть відмовитися від співпраці з цими партнерами і не боятись втрат.

Перелік компаній ґрунтується на інформації з сайту Національного агентства з питань запобігання корупції "Війна і санкції", а також їх списку "Міжнародні спонсори війни", а також на проєкті Leave Russia від Київської школи економіки. У офіційному зверненні представники Work.ua підкреслюють, що це перший крок у даному напрямку.


Теги: війна
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все