Проукраїнські хакери Cyber Anarchy Squad атакували російську компанію з інформаційної безпеки Avanpost

  • 14 августа, 08:37
  • 3731
  • 0

Проукраїнська хакерська група Cyber Anarchy Squad атакувала російську компанію з інформаційної безпеки Avanpost – там підтвердили інцидент, назвавши його «серйозною кібератакою», пише Record.

Йдеться, що Cyber Anarchy Squad зашифрували понад 400 віртуальних машин під управлінням Linux або Windows, а також більшість фізичних робочих станцій співробітників компанії, знищили понад 60 терабайтів даних і здійснили витік 390 гігабайтів «цінної інформації».

В Avanpost підтвердили атаку та порадили своїм клієнтам оновити свої ідентифікаційні дані і змінити паролі, як запобіжний захід. Його клієнти – це російські аеропорти, велика водопостачальна компанія і провайдери телекомунікаційних послуг.

  1. У червні торік Cyber Anarchy Squad атакували російську телекомунікаційну компанію Infotel, послугами якої користуються переважно банки та інтернет-магазини.
  2. Нагадаємо, нещодавно хакери ГУР атакували Центробанк рф в рамках масштабної DDOS-атаки проти російської інтернет-інфраструктури, яка триває протягом тижня.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий