Xiaomi Mi Mix 4 може отримати швидку 100 Вт зарядку

  • 25 ноября, 07:23
  • 4586
  • 0

Протягом деякого часу, виробники смартфонів конкурують один з одним, щоб створити найшвидшу технологію зарядки. Тепер китайська компанія Xiaomi виводить швидку зарядку на новий рівень завдяки своїй технології Super Charge Turbo потужністю 100 Вт. Компанія продемонструвала технологію на початку цього року і, ґрунтуючись на останніх звітах, вона може з’явитися у продажу у наступному році. Xiaomi оголосила про це на конференції для розробників у Китаї. Поки невідомо, який смартфон першим отримає технологію швидкої зарядки на 100 Вт, але очікується, що це буде Xiaomi Mi Mix 4.

Xiaomi вже деякий час працює над швидкою 100 Вт зарядкою. Компанія стверджує, що її технологія може повністю зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг всього за 17 хвилин. Зарядка до 60% відбувається лише за 7 хвилин. На конференції розробників було повідомлено, що зарядний пристрій потужністю 100 Вт буде оснащено високовольтним зарядним насосом, а сам смартфон буде оснащено архітектурою з подвійним акумулятором. Висока швидкість зарядки також пов’язана з проблемами безпеки, такими як смартфони, що займаються і вибухають, тому невідомо, який захист забезпечить ця технологія. Нещодавно ми розказували про те, що Redmi Note 7S почав нагріватись і розплавився просто лежачи на столі користувача.

Проте, Xiaomi – не єдина, хто працює над технологією зарядки 100 Вт. Ще в червні Vivo анонсувала зарядку Super FlashCharge на 120 Вт, який покликаний зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг всього за 13 хвилин, що на 4 хвилини швидше, ніж у Xiaomi. Однак, жодна з них ще не анонсувала свої технології у комерційних пристроях. Цікаво, хто з компаній стане лідером у цих перегонах? На кого ставите ви?


Теги: xiaomi mi mix 4

Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи