Xiaomi Mi Mix 4 показали на концептуальних рендерах

  • 27 февраля, 13:14
  • 3953
  • 0

Торік компанія Xiaomi здивувала світ своїм унікальним смартфоном Mi Mix Alpha. Але, насправді, це не та модель серії Mix, на яку чекали фанати компанії. Цього року, наразі припускається, що у березні, очікується смартфон Xiaomi Mi Mix 4. Ресурс 91mobiles опублікував концептуальні рендери пристрою, які були зроблені на основі нещодавно виявлених патентних зразках. І хоча, смартфон може мати зовсім інший дизайн, ці рендери, безсумнівно, вийшли цікавими.

Одразу зауважимо, що патент компанії, а відповідно і рендери, відображали тільки дизайн дисплея. Тому інші елементи – політ дизайнерської фантазії. Наприклад, на рендерах і в патенті є подвійна тилова камера. Але сьогодні вже рідко можна зустріти таку у смартфонах – хіба що в бюджетниках. Тому від Xiaomi можна очікувати не менше чотирьох сенсорів зображення.

Що стосується відомих технічних характеристик смартфона, то Xiaomi Mi Mix 4 має отримати 2K дисплей та новий флагманський чип Qualcomm Snapdragon 865. Припускається, що пристрій матиме до 12 ГБ оперативної пам’яті і до 1 ТБ вбудованої типу UFS 3.0 або UFS 3.1. Очікується, що акумулятор буде ємністю 4500 мАг з підтримкою дротової 45 Вт зарядки і бездротової 30 Вт зарядки. За чутками, смартфон може отримати 108 Мп основний сенсор зображення, 16 Мп і 12 Мп сенсори та телеоб’єктив. Ну і звісно ж, флагман матиме підтримку 5G.


Теги: xiaomi mi mix 4

Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все