YouTube для Android отримав функцію iOS

  • 6 марта, 09:38
  • 3933
  • 0

Нові функції у додатку YouTube, як правило, дебютують в iOS, а за кілька місяців з’являються на Android. І ось, нарешті, мобільний додаток отримав можливість фільтрувати відео в підписках по каналах.

Карусель значків підписок тепер дозволяє вам натискати на канал, щоб переглянути відео тільки від цього блогера. Відео відображаються в зворотному хронологічному порядку і це значно зручніше, ніж відвідування каналу і перехід на вкладку «Відео» для перегляду аналогічного переліку. Оскільки список ваших підписок знаходиться нагорі, ви можете легше переходити від одного каналу до іншого, щоб переглянути ролики, які могли пропустити. Переглядаючи канал в підписках, ви можете легко вибрати інший профіль для завантаження останніх відео. Щоб переглянути акаунт, ви можете натиснути «Перегляд каналу» в правому верхньому куті.

Цей фільтр вперше з’явився в YouTube для iOS в кінці травня. І тільки зараз він дістався до клієнта Android – перевіряйте оновлення. При запуску мобільного додатка Google надає корисну підказку для інформування користувачів. Тим часом користувачі iOS вже мають доступ до інших нових фільтрів в підписках, в тому числі «За сьогодні», «Продовжити перегляд», «Непереглянуті», «Пряма трансляція» та «Дописи». В майбутньому це планується також і для Android.


Теги: youtube
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все