YouTube почне видаляти акаунти користувачів, які не приносять доходів

  • 12 ноября, 14:38
  • 4347
  • 0

Слідом за річним «закручуванням гайок» відеохостинг YouTube знову обновив політику використання популярної платформи.

Уже в наступному місяці вступають в силу численні зміни, наслідком яких може стати видалення облікового запису практично будь-якого користувача з вельми розпливчатим формулюванням.

В першу чергу мова йде про нові правила, що дозволяють власникам сервісу видаляти акаунти під приводом «комерційної недоцільності подальшого надання доступу». Теоретично таке формулювання дозволяє відключати від YouTube облікові записи, які не приносять доходу від реклами, а також користувачів, що використовують різні блокувальники комерційних оголошень і банерів. Примітно, що в чинній редакції угоди подібний пункт відсутній.

«YouTube може припинити ваш доступ або доступ за допомогою облікового запису Google до всього сервісу або його частини, якщо вважатиме, що надання вам доступу до сервісу більш не має комерційного сенсу», — говорить нова версія правил використання відеохостингу.

На відміну від випадків, коли акаунт блокується або видаляється за порушення правил YouTube або чинного законодавства, «економічно недоцільні» клієнти отримають певний проміжок часу для експорту свого контенту з серверів платформи. Нова редакція правил вступає в силу вже 10 грудня поточного року.


Теги: youtube
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий