YouTube видалив канал пропутінського дизайнера Артемія Лебедєва з 1 млн підписників

  • 23 февраля, 20:18
  • 3859
  • 0

Напередодні адміністрація сервісу відеохостингу YouTube видалила канал, що належав відомому російському блогеру і дизайнеру Артемію Лебедєву. Також блокування зазнав канал Дмитра Іванова, відомого під псевдонімом Камікадзе Ді, "за порушення умов використання" відеохостингу

При спробі відкриття веб-сторінки на екрані з’являється повідомлення про те, що вона недоступна. Користувачам пропонується пошукати на платформі щось інше.

YouTube-канал прокремлівського дизайнера було заблоковано адміністрацією платформи через порушення умов її використання. Не так давно Лебедєв хвалився, що кількість підписаних на його канал глядачів перевищила 1 млн.

Відеоролик, що порушує правила YouTube, Лебедєв опублікував у своєму Telegram-каналі. Він поскаржився на те, що адміністрація сервісу відеохостингу “знесла” його канал “з усіма відосами”. Блогер рекомендував підписникам дивитися його відеоролики на Rutube і в соцмережі VK.

Дизайнер Артемій Лебедєв на своєму каналі неодноразово виступав із підтримкою військової агресії проти України та політики Володимира Путіна загалом. З іншого боку, він веде постійну рубрику для провладного каналу RT. Влітку минулого року Лебедєв відвідав окуповані території України.

Дмитро Іванов навпаки різко критикував російську владу та виступав проти війни. Торік він був оголошений у Росії "іноземним агентом". Також проти блогера було порушено кримінальну справу за статтею про фейки про російську армію. У кількох телеграм-каналах з'явилася інформація про те, що Камікадзе Ді був заблокований на YouTube за скаргою провладного блогера Станіслава Васильєва, підтвердження цього немає.


Теги: youtube
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все