YouTube запустить свій перший офіційний торговий канал у Південній Кореї

  • 22 июня, 13:59
  • 3807
  • 0

Як повідомляє Yonhap, YouTube збирається запустити свій перший офіційний торговий канал у Південній Кореї. Цей крок YouTube відображає зростаючу тенденцію інтеграції електронної комерції в онлайн-відеоплатформи.

Очікується, що торговий канал забезпечить безперебійний досвід покупок для користувачів, дозволяючи їм переглядати та купувати продукти безпосередньо з платформи. Південна Корея, відома своїм жвавим ринком електронної комерції, представляє значну можливість для YouTube отримати доступ до споживчої бази країни. 

Ця подія свідчить про зусилля YouTube урізноманітнити свої пропозиції та ще більше монетизувати свою платформу. Новий канал працюватиме корейською мовою і розпочнеться як 90-денний проєкт. На початку він надаватиме компаніям платформу для живої торгівлі та планує транслювати контент для покупок приблизно від 30 брендів, повідомили Yonhap та інші корейські ЗМІ з посиланням на людей, знайомих із цим питанням.

«Час від часу ми можемо експериментувати з різноманітними функціями YouTube Shopping», — сказав представник YouTube, не уточнюючи подробиць.

Так, головний комерційний директор Google, Філіпп Шиндлер, в лютому заявив, що YouTube розглядає можливості полегшення процесу покупок для користувачів, співпрацюючи з творцями контенту та брендами. Це відбувається в контексті зменшення доходів від реклами на YouTube через скорочення витрат рекламодавців і зростання конкуренції від інших платформ, таких як TikTok. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий