YouTube зробив свій сайт зручнішим для сенсорних екранів

  • 12 апреля, 08:29
  • 3986
  • 0

YouTube оновив свій веб-сайт, щоб зробити його більш зручним для сенсорних екранів. Оновлення принесло зміни в трикрапкове меню і збільшує значки, щоб спростити використання сайту з сенсорного екрана.

Якщо ви зайдете на веб-сайт YouTube, використовуючи планшет або ноутбук із сенсорним екраном, ви помітите, що меню «з трьох точок» відображається під усіма відео. Раніше вам потрібно було навести курсор на заголовок відео, щоб з’явилася опція «три крапки». Тобто, це означало, що ви не могли її використовувати, якщо у вас немає миші або трекпада. У новому оновленні також додані значки більшого розміру і можливість «змахувати» плеєр вгору для переходу в повноекранний режим або вниз, щоб перетворити його в міні-плеєр.

Останнє оновлення також містить поліпшення для «Історії перегляду», яка тепер повідомляє вам, які відео ви дивилися в певний день/дату. З’явився новий спосіб упорядкувати свої плейлисти за допомогою опції «Перемістити вгору/вниз», тому вам більше не потрібно перетягувати відео. Переміщення у верхню/нижню частину списку відтворення було доступно в старіших версіях сервісу.


Теги: youtube
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все