15 найкращих плагінів ChatGPT, які допоможуть розкрити повний потенціал ШІ

  • 24 мая, 13:27
  • 4220
  • 0

Ви нарешті отримали доступ до плагінів ChatGPT, але з чого почати? Плагіни - це чудовий спосіб доповнити ChatGPT найсвіжішими даними, новими можливостями та доступом до ваших улюблених програм.

У магазині плагінів ChatGPT доступно понад 100 плагінів.

Як користуватися плагінами ChatGPT

Плагіни ChatGPT наразі доступні лише для передплатників ChatGPT Plus ($20 на місяць).
1. Активуйте плагіни ChatGPT. Натисніть на 3 горизонтальні крапки внизу ліворуч і перейдіть до налаштувань

2. Увімкніть плагіни в інтерфейсі чату ChatGPT3. Встановіть плагін ChatGPT

4. Увімкніть до 3 плагінів, встановивши галочку поруч з плагіном

5. Зробіть запит в ChatGPT, вказавши, який плагін потрібно використати

Давайте подивимося на 15 найкращих плагінів ChatGPT, які вам варто використовувати у 2023 році.

1. Prompt Perfect

Першим у нас є Prompt Perfect - одне з найкращих розширень ChatGPT, яке дозволяє користувачам писати ідеальні підказки для чат-бота зі штучним інтелектом. Якщо ви належите до тих небагатьох, хто не вміє цього робити, Perfect вам дуже допоможе. Для початку просто введіть запит на те, про що ви хочете запитати АІ-бота. Наприклад, написати історію про автомобілі на 200 слів.


Однак не забудьте написати слово "perfect" перед запитом. Після цього плагін перепише всю підказку під капотом, щоб зробити її максимально детальною для ChatGPT. Це допоможе чат-боту зі штучним інтелектом давати інформативні та конкретні відповіді на ваші запитання. Крім того, плагін не вимагає ніякого іншого втручання, а отже, він працює за принципом plug-and-play. Перевірте його.

2. OpenTable

Одним з найкращих плагінів для ChatGPT, який ми використовували, був OpenTable для швидкого і безперешкодного бронювання ресторанів на ходу. Цей плагін ChatGPT заснований на тому, щоб користувачі бронювали час з найменшими можливими зусиллями. Таким чином, все, що вам потрібно зробити, це надати ChatGPT всі основні вимоги, такі як дата, час, місце та кількість людей.

Потім плагін отримує інформацію і автоматично знаходить конкретні ресторани. Посилання, надані плагіном, навіть ведуть до вже заповнених деталей бронювання, що робить його одним з найкращих плагінів ChatGPT для зручного бронювання ресторанів.

3. Wolfram

Хоча для деяких користувачів плагін Wolfram ChatGPT може здатися дещо технічним, він є одним з найкращих завдяки своїм розширеним можливостям. Працюючи на основі розширених даних, Wolfram дозволяє користувачам ChatGPT отримувати доступ до розширених обчислень, математики та даних у реальному часі для вирішення всіх типів запитів.

Замість того, щоб обмежуватися лише базовими математичними задачами, ви можете звернутися до Wolfram за розширеною допомогою, наприклад, створити генеалогічне дерево, аудіоспектрограму, ілюструвати анатомію та багато іншого. Він навіть може визначити дату і час у реальному часі, чого не може зробити ChatGPT. Отже, продовжуйте експериментувати з Wolfram, щоб побачити, яка функція в цьому плагіні ChatGPT працює найкраще для вас.

4. Zapier

Zapier, створений спеціально для усунення та полегшення непотрібних робочих процесів, є одним з найкращих плагінів ChatGPT для працюючих професіоналів, а також маркетологів. У двох словах, Zapier дозволяє користувачам взаємодіяти з більш ніж 5 000 різних робочих додатків без необхідності виконувати додаткові кроки. Сюди входять всі основні програми, такі як Gmail, MS Outlook, Slack та багато інших. Все, що потрібно зробити - це завершити одноразове з'єднання і схвалити деякі дії.

Після цього ви можете практично створювати цілі електронні листи або надсилати розгорнуті повідомлення Slack прямо з ChatGPT. Zapier працює в тандемі з ChatGPT, щоб зробити це можливим, а також дозволяє користувачам редагувати свої дії. Тому, коли попросити написати тестовий імейл Gmail, він створить дію майже миттєво і дозволить відправити його. Перевірте це, якщо вам ліньки відкривати свій поштовий клієнт.

5. Kayak

Один з найкращих плагінів для планування подорожей, який можна використовувати з ChatGPT, Kayak дозволяє користувачам легко бронювати авіаквитки та готелі, а також отримувати рекомендації щодо планування подорожей. Як і раніше, йому потрібні ваші основні дані, такі як пункт відправлення, пункт призначення, час прибуття і час відправлення. Після цього Kayak запропонує вам безліч варіантів перельотів, доступних з вашого місцезнаходження.

Детальна інформація включає загальну ціну, очікувані пересадки та затримки, популярні авіакомпанії та багато іншого. Якщо ви задоволені своїм вибором, попросіть ChatGPT згенерувати посилання, і Kayak зробить це також.

6.Link Reader

Хоча деякі з найкращих розширень ChatGPT для Chrome можуть читати веб-сторінки для вас, не всі користуються розширеннями і хочуть, щоб все було простіше. Для таких людей Link Reader може бути одним з найкращих плагінів для ChatGPT. Простіше кажучи, цей плагін може читати вміст усіх видів посилань, включаючи веб-сторінки, PDF-файли, зображення тощо.

Все, що вам потрібно зробити, це надати йому посилання і попросити його отримати інформацію. Після цього ChatGPT взаємодіє з Link Reader і надає детальну відповідь на запит. Отже, якщо ви шукаєте швидке резюме, цей плагін - саме те, що вам потрібно.

7. Speak

Для лінгвістів Speak може виявитися одним з найкращих плагінів ChatGPT, якщо його правильно використовувати. Відповідно до своєї назви, Speak - це плагін, який дозволяє вам навчитися вимовляти будь-які слова іншими мовами.

По суті, це робить Speak схожим на репетитора з вивчення мови. Окрім перекладу, користувачі можуть використовувати Speak для вивчення дієслів, дієвідмін, нюансів граматики та багато іншого. Для початку введіть мовний запит, і плагін ChatGPT відповість вам майже миттєво.

8.There’s an AI For That

Хоча більшість з цих плагінів мають одноразові функції, цей інструмент ChatGPT потрапляє до нашого списку найкращих, тому що він є практично колекцією всіх цих функцій. Це штучний інтелект, який має широку базу даних різноманітних інструментів, які можуть знадобитися в професійному та особистому житті. Сюди входять прості інструменти, такі як графічні редактори, конвертери PDF і багато іншого.

Щоб знайти конкретні інструменти, просто запитайте штучний інтелект про ваші потреби, і він надасть вам зручний список.

9. Instacart

Хоча ChatGPT вже надає вам рецепти, він не може шукати для вас інгредієнти. Instacart потрапив до нашого списку найкращих плагінів для ChatGPT саме з цієї причини. Навчений виключно на продуктах харчування, цей плагін ChatGPT може розумно придумувати рецепти їжі та напоїв і надавати детальну розбивку кроків.

Однак, що відрізняє його від інших, так це те, що Instacart веде на свою головну сторінку, де користувачі можуть купувати ці інгредієнти в режимі реального часу. Тож якщо вам здається, що у вас закінчується пармезан для пасти, він підкаже, де ви можете його придбати. Сама генерація рецептів та інгредієнтів відбувається швидко і без помилок, що задовольнило такого гурмана, як я. Тож спробуйте Instacart і переконайтеся, що вам сподобається.

10. MixerBox OnePlayer

Бажання слухати музику під час роботи - цілком природне. Раніше ChatGPT міг лише спрямовувати користувачів на популярні музичні сайти. Однак тепер це змінилося на краще завдяки цьому плагіну для ChatGPT. MixerBox - це універсальний музичний компілятор, який може збирати пісні та створювати плейлисти на основі запитів.
Користувачам потрібно лише вказати свій смак, і плагін ChatGPT приступає до роботи. Після цього MixerBox також надає прямі посилання на пісні для прослуховування. Пісні є безкоштовними, оскільки вони ведуть на відео на YouTube.

11. Show Me

Окрім розваг, ChatGPT також може допомогти користувачам у вигляді різноманітних інструментів для підвищення продуктивності. Одним з таких інструментів у вигляді найкращих плагінів ChatGPT є Show Me, зручний сервіс, який дозволяє ChatGPT створювати діаграми майже всіх типів у реальному часі. Show Me вимагає від користувачів базової концепції для відображення.

12. LikeWise

Якщо вам сподобався Instacart за його рецепти та рекомендації щодо інгредієнтів, вам також сподобається LikeWise, один з найкращих плагінів ChatGPT для пошуку подкастів. Як і годиться, LikeWise використовує власну базу даних для пошуку подкастів різного настрою та жанрів. Просто виділіть подкаст, який вам до вподоби, або просто попросіть бота надати вам список популярних епізодів.
За лічені секунди LikeWise створює список подкастів, які можуть вас зацікавити, і надає посилання на них. Однак зауважте, що деякі з них можуть бути платними. Тим не менш, тим, хто шукає рекомендації щодо подкастів, варто перевірити цей плагін ChatGPT.

13.World News

Не секрет, що навіть з найновішою моделлю великої мови GPT-4 база даних ChatGPT обмежена 2021 роком, що є застарілим на даний момент. Хоча ми завжди застерігали вас не покладатися на бота для отримання новин, ситуація, схоже, змінилася. Новий плагін World News в ChatGPT став одним з найбільш часто використовуваних завдяки своєчасній доставці новин.
Як би просто це не звучало, користувачі можуть запитувати у плагіна останні новини з усього світу і отримувати за це гарний список. Оскільки цей чудовий плагін ChatGPT працює на міжнародному рівні, він показує новини кількома мовами разом з посиланнями на джерела. Хоча World News не є корисним у звичайному розумінні, він просто необхідний для тих, хто хоче бути в курсі подій.

14.Chess

Цей плагін для ChatGPT не потребує багато пояснень. Відповідно до своєї назви, плагін Chess дозволяє користувачам грати в кілька раундів проти ChatGPT. Гра починається з того, що гравець обирає рівень залежно від свого досвіду.

Після цього ви починаєте грати проти ChatGPT і отримуєте приємні враження. Чат-бот зі штучним інтелектом напрочуд вправно перемагає, тож будьте готові до цього, коли заходите в гру. 

15. ChatWithPDF

ChatWithPDF - це плагін, який дозволяє взаємодіяти з вашими PDF-файлами так, ніби ви розмовляєте з людиною.

Ви вставляєте посилання URL на будь-який PDF-файл і задаєте питання про його вміст у ChatGPT.

Плагін може допомогти вам зрозуміти і витягти інформацію з великих і складних PDF-документів, таких як підручники, звіти, контракти, книги і статті.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все