6 розширень Visual Studio Code, які підвищать вашу продуктивність

  • 3 мая, 19:38
  • 4620
  • 0

1. GraphQL

Розширення GraphQL для Visual Studio Code надає набір інструментів, які допоможуть написати, перевірити та протестувати код GraphQL. Розширення GraphQL включає функцію автозаповнення — воно пропонує поля та аргументи для використання у запитах під час введення, що полегшує написання правильного коду GraphQL. Ця функція економить час і зменшує ймовірність синтаксичних помилок.

GraphQL встановлений із вбудованим лінтером, який перевіряє код на наявність помилок і пропонує виправлення. Використовуйте це розширення, щоб запобігти помилкам GraphQL і підвищити ефективність.

2. Remote-SSH

Ви можете безпечно підключатися до віддалених серверів ізсередини за допомогою розширення Remote-SSH для VS Code, усуваючи потребу в додатковому програмному забезпеченні або термінальних вікнах. Remote-SSH дозволяє легко отримувати доступ, редагувати та передавати файли на віддалений сервер і з нього, залишаючись у знайомому інтерфейсі Visual Studio Code.

Ви можете повністю використовувати можливості Visual Studio Code без обмежень локального налаштування, маючи можливість запускати команди, налагоджувати код і навіть використовувати розширення на своїй віддаленій машині.

3. Settings Sync

За допомогою розширення Settings Sync VS Code ви можете легко синхронізувати налаштування на кількох пристроях, скоротити час конфігурації та навіть поділитися налаштуваннями з іншими.

4. Auto Rename Tag

VS Code автоматично виділяє відповідні теги та додає закриваючі теги щоразу, коли ви використовуєте відкриваючий тег.

Розширення Auto Rename Tag перейменовує теги, які ви змінюєте під час кодування.
Наприклад, коли ви перейменовуєте один тег HTML/XML, цей тег автоматично перейменує всі парні теги HTML/XML

Ви також можете використовувати функцію Auto Rename Tag в Javascript — просто збережіть тип файлу як .js. Він автоматично з’єднається з тегом javascript і перейменує його.

Це розширення підтримує лише HTML, XML, PHP і JavaScript.

5. Tabnine

Розширення Tabnine VS Code — це продуктивність. Це помічник коду штучного інтелекту, який прискорює процес розробки, автоматично завершуючи код у реальному часі. Він підтримує всі популярні мови кодування та IDE.

Tabnine має AI- функцію допоміжного завершення коду, подібна до IntelliSense. Це розширення може допомогти вам швидше кодувати, передбачаючи та пропонуючи наступні рядки коду на основі контексту та синтаксису.

6. CSS Peek

За допомогою розширення CSS Peek VS Code ви можете просто навести курсор на елемент HTML, щоб відкрити вікно огляду, у якому відображаються стилі CSS, застосовані до цього елемента.

Потім ви можете легко редагувати стилі, перейшовши до коду CSS, клацнувши вікно перегляду. Ця функція позбавляє вас від клопоту кожного разу вручну шукати код CSS.

CSS Peek також підтримує такі препроцесори CSS, як SCSS, Less і Sass, тому ви можете використовувати його для всіх своїх проектів незалежно від препроцесора.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все