Браслет з Азовсталі, ліхтарики, донат на ЗСУ: що дарували ІТ-компанії на Новий Рік 2023

  • 11 января, 15:31
  • 4640
  • 0

Війна та енергетично-нестабільна ситуація в Україні внесла свої корективи в wish-list HR-спеціалістів. Цьогоріч айтівці з різних компаній отримували не лише приємні, а й функціональні презенти. MOODua, компанія з виготовлення корпоративних подарунків, розповідає про найцікавіші кейси подарунків, які поклали під ялинку українських IT-компаній. 

Дисклеймер: висока концентрація пледів та павербанків!

Для зручності ми поділили компанії на групи за розміром:

  1. 800...1500 спеціалістів;

  2. 200...800 спеціалістів;

  3. 81...200 спеціалістів;

  4. 21...80 спеціалістів.

800...1500 спеціалістів

Співробітники NeoGames отримали до новорічний бокс. До нього увійшли: брендований вишивкою плед, набір поживних сухофруктів та горішків, термос з датчиком температури, свічка та вітальна листівка. 

200...800 спеціалістів

У новому році компанія Exadel порадувала своїх працівників набором з тревел-подушкою, брендованим павербанком та свічкою-мандаринкою. А також айтерівці не забули про солодку складову: додали горішки та шоколад. 


Цьогоріч SD Solution створила атмосферні бокси, додавши гірлянду з пультом дистанційного управління до основного подарунка. А саме — брендованого павербанка та медової пасти.


Geniusee забрендували навіть поштовий пакетик, до якого вклали: шопер, плед з вишивкою, імбирні пряники та календар. Не забули й про маленьких Geniusee’нят, виготовивши для них такі ж худі, як у дорослих. 


Ситуативний бокс вийшов у компанії Altium: брендований ліхтарик, павербанк та свічка. А щоб темні вечори заграли новими кольорами, поклали Просеко, горішки та цукерки. 


Цього року Welltech підготували незвичайні подарунки. Компанія подарункових онлайн-сертифікатах, які працівники мали змогу обрати для себе. Так було створено онлайн-квіз, за допомогою якого було зібрано побажання працівників: від Giftmall-сертифікатів до донатів в найбільші фонди підтримки ЗСУ.  Після цього ельфенята запустили свою магію та розіслали подарунки кожному на пошту! 

Newage організували онлайн-корпоратив, до якого доставили цілу продуктову корзину. Все для того, щоб весело відсвяткувати Новий рік. Для малят також не забули презентики: створили бокси Святого Миколая з поживними снеками, 3D-наліпками та гіпсовою розмальовкою. 


P2H подбала і про своїх співробітників, і про їх малят. Виготовили два види бананок: для дорослих та дітей (спойлер: навіть нашивки добирали персонально за віком). Доповнили бокс брендовані шкарпетки, ялинкова іграшка, термос, стікерпак та листівка.



Jooble разом з MOODua розробили онлайн-квіз для вибору подарунків. Це полегшило роботу HR-спеціалістів та зробило вибір подарунків персоналізованим. Так разом ми змогли підготувати унікальні набори для кожного працівника та малят за їхніми бажаннями. 


Zfort підготували плед з вишивкою, термочашку, павербанк та набір трюфелів. 


Wezom подарували прості, але водночас практичні презенти. До боксу входили: брендований термос, Nutella, чай та листівка. 


81...200 спеціалістів

Sisense завжди вигадує неординарні ідеї. Компанія пошила на замовлення рюкзаки з символом року для малят та з нашивками для більш дорослих дітей. А для працівників:  бананку з нашивками, гірлянду, різдвяний світшот та різдвяного гномика, 

Фішка: батьки та діти можуть обмінюватися кастомізованими нашивками. 


Компанія Procoders подбала у першу чергу про затишок своїх працівників. Айтерівцям подарували брендований зволожувач повітря та термос з показником температури. 


MWDN зібрала великий бокс з подарунками, до якого входили брендований плед, шкарпетки, підставка під ноутбук, термос, стікерпак та листівка.


Запакований новорічний настрій подарував Elixirator. Компанія порадувала співробітників теплим шарфом, пряником у формі логотипа, і найцікавіше – сніговою кулею.


Inscale подарувала співробітникам хіт цього сезону: павербанк з підсвіткою логотипа. До набору також додали мед, горішки, шоколад та пляшечку Baileys.


OxTech виділилися серед інших компаній та подарували своїм працівникам брендовану дорожню сумку, худі, а також шоколад з листівкою. 


SkillUp не лише навчає IT-спеціалістів, а й показує власним прикладом, який повинен бути ідеальний новорічний подарунок. До боксу компанії входять: теплесенький плед з вишивкою, шопер та шкарпетки з логотипом компанії, а також солодкі доповнення: панетоне та шоколад.


ISsoft підготували в’язані шапки та хомути з брендованими нашивками та скретч-карту з новорічними завданнями. 


NCube Ltd. – підготували на новорічні свята три різних актуальних набори.

До першого боксу якраз ввійшов браслет з металу з Азовсталі, а також брендовані шкарпетки, ліхтарик, свічка мандаринка та листівка. І ще солодощі та світильник у формі Місяця. 

До другого брендовані записники, блокнот, олівець, чашка, свічка мандаринка, шкарпетки та листівка. А також кастомізований масажер для шиї. 

А до третього: шкарпетки, ліхтарик, вічний дерев’яний календар, браслет з Азовсталі, свічка мандаринка та листівка. 


JatApp підкреслили складові свого подарункового набору милим брендуванням. Так було кастомізовано плед вишивкою, термос гравіюванням логотипа, а також прикрашені наліпками сироп, горішки, какао та шоколад. 


Xenoss — лаконічний набір пледа з вишивкою у різдвяному оформленні.


Мабуть, саме Nemesis подарувала найбільший плед. А також додала до нього брендований павербанк, термос та шоколад. 


Qubit Labs створили мініатюрні бокси зі шкарпетками, милом у вигляді рукавички та свічки. Замість звичайної листівки вони додали новорічний стікерпак. 


21...80 спеціалістів

Tango Me привітали своїх співробітників пледом з вишивкою логотипа.


MOODua допомогла Elcore UA стрибнути в останні санчата айтішного Санти Клауса та підготувати за декілька днів продуктовий бокс. До нього входили пляшка Chivas Regal, шоколад та 2 різновиди карамелі. Забрендували листівку та наліпку на коробку у вигляді марки. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все