Covid-тести на $1 000 000 як Binariks допоміг клієнту доставити гуманітарку

  • 19 мая, 12:19
  • 4218
  • 0

Важливішої справи, ніж захист своїх земель, в Україні зараз немає. Але країні доводиться воювати на два фронти — ще один підступний ворог не припиняє атакувати наших громадян: у жорстких умовах російського вторгнення лютує COVID-19. Через коронавірус, ми вже втратили близько 105 000 українців — і ця цифра зростає. Незахищена і вразлива українська система охорони здоров’я потребує світової підтримки.

Останнім часом, Львів перетворилося на величезний, злагоджено працюючий волонтерський хаб — тисячі біженців отримали тут надійний прихисток. Скупчення такої кількості людей з різних регіонів в десятки разів підвищила загрозу розповсюдження вірусу. Практика свідчить: тримати ситуацію під контролем допомагають швидкі тести, які дають результати всього за декілька хвилин.

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну працює внутрішній благодійний фонд нашої компанії, який вже зібрав понад 1 400 000 грн. Серед клієнтів Binariks багато таких, що працюють в health care галузі. З пропозицією допомоги до нас звернувся один із наших клієнтів — Рон Гутман, CEO компанії Intrivo, з якою ми співпрацюємо вже понад рік.


Intrivo — провідна американська компанія, яка спеціалізується у сфері охорони здоров’я та активно використовує у цій сфері потужні можливості штучного інтелекту. Завдяки запатентованим новаторським розробкам та біохімії світового класу компанія пропонує прості діагностичні рішення, що допомагають контролювати та стримувати розповсюдження COVID-19. Розуміючи нагальні потреби українців, її керівництво вирішило передати гуманітарну допомогу лікарням та різноманітним клінікам — 100 000 швидких covid-тестів On/Go було доставлено у Львів і вже звідси розподілено по Україні. До речі, у розробці програми для хмарної платформи цих тестів брали участь IT-фахівці нашої компанії.


Пожертва на 1 мільйон доларів — це тільки початок. Рон Гутман, як й інші бізнесмени із healthcare industry США, хоче допомагати нашій медичній системі й надалі. «Звісно, Сполучені Штати та весь світ, міжнародні організації та компанії-гіганти підтримують Україну на своєму рівні — але країні, що потерпає від військової агресії, бракує не тільки зброї чи грошей. Медикаменти та сучасне медичне устаткування потрібні їй не менш…», — каже Гутман. Дізнатися особисто про проблеми українських медиків, почути їх голоси — саме це було ціллю подорожі Рона в Україну. Він хоче зібрати запити та інформацію про потреби лікарень, щоб наступного разу, залучивши та об’єднавши зусилля інших бізнесменів, філантропів та інвесторів привезти ще більше цільової допомоги. На своєму прикладі, Рон хоче показати співвітчизникам як можна допомагати Україні.

Здорова нація і система охорони здоровʼя, яка це забезпечує — це наш тил. Це той фундамент, на якому будується держава і можливість перемоги нашої армії.

Допомагати тому, хто допомагає — необхідно і навіть приємно: ми зустріли Рона у Польщі та як могли сприяли швидкому перетину кордону. Комунікацію з державними установами, узгодження переліку лікарень, яким потрібні тести, логістику зустрічей та багато іншої організаційної роботи ми також взяли на себе.

Щоб допомогти лікарям тримати коронавірус під контролем у довгостроковій перспективі, Intrivo має потужні технології. Під час відвідин лікарень разом із представниками Intrivo, ми роз’яснювали медичному персоналу як користуватись тестами та спеціальною програмою. Саме ця програма була розроблена за участю наших інженерів — вона пояснює як правильно пройти тестування. За допомогою застосунку медичні установи можуть відстежувати всю необхідну інформацію — хто із пацієнтів пройшов тест, з яким результатом. Існує і протокол сертифікації, коли за проведенням аналізу слідкує сімейний лікар, який підтверджує, що сами ви робите цей тест. 

Все працює дуже просто: відсканувавши QR-код, людина отримує електронну інструкцію тесту. Якщо всі маніпуляції виконані правильно, програма створює підтверджений ковід-сертифікат.

До слова, управління з контролю за продуктами та ліками США (FDA) схвалило тест On/Go компанії Intrivo як один із перших і найточніших швидких тестів на антиген Covid-19. Тести On/Go забезпечують результати з точністю понад 90% — і це всього за 10 хвилин. Ще декілька корисних фактів:

  1. Незалежна організація якості та безпеки охорони здоров’я визнала швидкий експрес тест Intrivo On/Go на COVID-19 найзручнішим серед домашніх тестів на антиген ECRI. 

  2. Мобільний додаток On/Go отримав високу оцінку за свої функції й займає перше місце в Apple App Store серед усіх медичних додатків з рейтингом 4,8 зірки.

Надалі такі тести будуть передані лікарням по всій країні, зокрема дитячим, онкологічним, інфекційним та перинатальним клінікам та центрам. Ці тести необхідні як для захисту цивільного населення, так і для військових, для допомоги пораненим. Ще не менш важливе питання — безпека наших медичних працівників. Досвід усього світу демонструє, наскільки важливо забезпечити усім необхідним саме медиків, щоб вони могли захистити нас.

«Нам дуже приємно перебувати в Україні та передати наші тести та технології людям і командам охорони здоров’я. Ми знаємо, що за період пандемії понад 4 мільйонів українців вже захворіли на COVID, і, на жаль, через це жахливе вторгнення ризик занедужати збільшується. Так багато людей постраждало і було поранено, ми бачили місця, куди влучили бомби при обстрілі Львова. Я шокований жахом руйнівної сили війни! Але ми будемо робити те, що можемо, будемо надавати негайну необхідну допомогу», — сказав Гутман.

«Це лише початок — ми плануємо працювати з нашими партнерами у сфері охорони здоров’я по всьому світу, щоб підтримати український народ у цей скрутний час. Ми хочемо співпрацювати з іншими бізнесменами, щоб запустити особливий план допомоги для України — він забезпечить збільшення ресурсів у найближчі дні та місяці", — додав керівник Intrivo.




Світ готується до нової хвилі коронавірусу, за оцінками ООН Covid-19 вже спричинив смерть майже 15 мільйонів людей на планеті. На долю України випало складне поєднання двох невимовно тяжких проблем — війни та пандемії. Проте ми впевнені — українці незламні. Завдяки нашим мужнім воїнам, завдяки невтомним волонтерам, завдяки щоденній праці кожного громадянина та допомоги всього великого світу ми вистоїмо. І обов’язково переможемо.

Це не перший і не єдиний приклад, коли клієнти Binariks підтримують Україну. Зокрема один із наших клієнтів спочатку війни перерахував понад €50 000 на невідкладні потреби нашої держави. Подібні позитивні досвіди надихають інші компанії долучатися до благодійних справ. Binariks продовжує безперебійно працювати та виконувати свої зобов'язання перед замовниками. Переконані: тільки так можна відродити та відновити економіку України. Воєнний час диктує свої умови — компанія Binariks також перебудувала робочі процеси відповідно до нових реалій. Ми розуміємо, що ІТ-сектор, на цей момент, є одним із найбільших джерел надходження валюти в нашу країну. Компанії, що працюють на міжнародному ринку, як правило, мають багато міцних зв'язків з іноземними клієнтами та партнерами — чому б не долучити їх до допомоги? Будь-яка форма підтримки — фінансова, інтелектуальна, технологічна — піде на користь державі, що відновлюється після нищівної навали загарбника. Тож працюємо заради майбутнього!


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий