Hurma для маленької компанії

  • 20 ноября, 09:25
  • 4812
  • 0

Автор: Елена Семененко, PR & Marketing Specialist Hurma System 

HRM-система Hurma – софт, який автоматизує всі процеси HR і рекрутингу та допоможе знайти віднайти колег у глибинах Excel.

У компаніях, де число співробітників 50 осіб і менше, зазвичай всі завдання з управління та найму персоналу виконує одна людина. І їй багато часу доводиться витрачати на звітність, узгодження відпусток, оформлення документів, відповіді на запити, пошук підходящих кандидатів.

Автоматизація

Якщо HR-процеси не автоматизовані, облік ведеться по-старому, всі сили з'їдає нескінченна рутина. Облік відсутностей, відпусток, лікарняних, ведення бази кандидатів у табличках – це вкрай незручно та забирає багато часу. Якщо компанія росте, працювати в ручному режимі стає все складніше. Excel, безумовно, корисна річ, але є набагато ефективніші інструменти.

HRM-система Hurma зводить безліч функцій HR-фахівця в одну систему, наприклад, затвердження відпустки може проходити навіть без його участі, не забираючи дорогоцінний час.

Hurma візьме на себе рутинні завдання й допоможе закрити всі базові потреби кадрового менеджменту та рекрутингу. А HR-фахівець нарешті зможе зосередитися на більш творчих і важливих завданнях: мотивації співробітників, залученні та утриманні персоналу, розвитку корпоративної культури.

Головні переваги Hurma System

База співробітників

У системі зібрані не лише імена та посади всіх співробітників, але і їх фото та контакти. В особистому кабінеті кожен може ознайомитися з правилами компанії, її структурою, знайти телефон і пошту потрібних колег, не відволікаючи HR-а.

Така база економить час на пошук потрібної інформації, а новачкам полегшує процес адаптації.

Календар подій і розклад

У календарі видно не лише робочі та вихідні, а й дні народження співробітників, професійні свята. А також події компанії, про які приходять автоматичні повідомлення.

Із розкладу можна дізнатися, хто працює в офісі, а хто – у відпустці або на лікарняному. Зручний функціонал дозволяє створити запит на відсутність просто з календаря, а щоб його узгодити (або відхилити), менеджеру або HR-у треба зробити лише один клік. Відразу ж після узгодження приходить повідомлення тому, хто відправляв запит.

Розрахунок зарплат і відпусток

У системі автоматично ведеться облік робочого часу й розрахунок відпусток. Навіть зарплату можна розрахувати, не виходячи із системи. Завдяки зручному конструктору ролей бухгалтеру можна дати доступ до розділу Payroll, а до всіх інших – доступ, як у звичайного співробітника.

Рекрутинг

Оптимізовано увесь процес наймання: всі резюме зберігаються в одній системі, наочно відображається воронка рекрутингу та аналітика по каналах пошуку. Завдяки інтеграції з job-порталами вакансії заповнюються й публікуються із системи, тут же збираються всі отримані відгуки.

Hurma інтегрована з такими ресурсами: Superjob, LinkedIn, INCO.works, HH.ru і HH.kz, Work.ua, Rabota.ua, grc.ua, Dou.ua, РАБОТА.TUT.BY.

Опитування та оцінки

У системі зручно створювати опитування, збирати оцінки й зворотний зв'язок. Це допоможе відмовитися від безлічі Google-опитувань і документів та в будь-який момент повернутися до потрібних даних.

Статистика

Для аналізу виконаної роботи важливо збирати статистику, і чим більше у вас даних, тим повніше картина. 

Hurma не лише зберігає дані в одній системі, а автоматично формує з них статистику. Якою є загальна кількість співробітників компанії, скільки з них  проходять випробний термін, якими є показники плинності кадрів за різні періоди часу  – все це ви знайдете в одному розділі. Можна вчасно помітити зростання плинності та запобігти звільненню ключових співробітників.

Збір статистики рекрутингу також є дуже важливим. У Hurma ведеться облік відкритих вакансій і кандидатів, аналізується ефективність каналів рекрутингу та розраховується коефіцієнт прийняття ваших пропозиції щодо працевлаштування.

Моніторинг настрою

Гейміфікований моніторинг настрою допомагає відчувати атмосферу в колективі, і якщо виникає напруженість, вчасно відреагувати, аби не дати ситуації посилитись. 

Оперативна техпідтримка та постійні оновлення

Доброзичлива техпідтримка Hurma System швидко та професійно відповідає на будь-які питання. А команда розробників постійно працює над поліпшенням системи: регулярно з'являються оновлення, додаються нові функції.

Автоматизація з Hurma System позбавить HR-фахівця рутини, і він зможе направляти сили й час на важливіші задачі. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все