Мобільна каса від Poster для вашого бізнесу

  • 18 октября, 16:05
  • 4672
  • 0

Автоматизація робить ефективнішим процес управління рестораном. Системи обліку полегшують не лише роботу менеджерів, а й працівники залу, кухні, бухгалтерії. 

Якщо ви хочете делегувати рутинні завдання автоматизованій системі, не хвилюватися за помилки у звітності через людський фактор, приймати важливі бізнес-рішення на основі зведених даних і аналітики, варто купити програму автоматизації для вашого закладу.

Так, саме програму, жодного дороговартісного і габаритного обладнання для цього не треба. Сучасні системи автоматизації для кафе та ресторанів, такі як Poster POS, працюють в хмарі. Отримайте 15 тестових днів в програмі Poster — детальніше за посиланням.

Переваги програмного забезпечення від Poster

Багатофункціональність

Cеред основних можливостей Poster: Термінал, Мобільна каса, Аналітика, Склад, Меню, Фінанси, Маркетинг. 

Простий інтерфейс

Логічний, лаконічний дизайн інтерфейсу робить користування легким та інтуїтивним.

Легкість підключення

Встановити і почати користування можна навіть за 15 хвилин. 

Доступна ціна 

Для власників різного масштабу бізнесу представлені різні цінові пропозиції. У власника маленької кав’ярні одні потреби, у власника великої мережі ресторанів - інші. Кожен знайде відповідний для себе пакет функцій і заплатить за них теж відповідно.

Мобільний термінал або каса в кишені

Це рішення призначене насамперед для “малих форм” ресторанного бізнесу, таких як:

  1. кавʼярні to go

  2. кіоски з випічкою

  3. острівки в торгових центрах

  4. фудтраки

  5. інші точки продажу вуличної їжі

Не треба купувати жодного обладнання. Застосунок можна завантажити безпосередньо на свій смартфон. Poster працює і на пристроях Android (7+), і на iPhone (13+).

Завдяки вбудованому ПРРО прямо з телефона можна відправляти фіскальні чеки в податкову. Продажі, облік та фіскалізація буквально у вас в кишені завдяки мобільній касі Poster.

Боротьба з чеками

Розробники пройшли довгий шлях, щоб користувачі могли отримати такий продукт, яким сьогодні є Poster POS. 

Перша версія була простим застосунком для iPad, в якому можна було додати назву і ціну товару, а також слідкувати за графіком продажів. 

Одним з найбільших челенджів був пошук рішення, як роздруковувати чеки. На той час чекові принтери підключали тільки до ПК з ОС Windows. Знайти рішення вдалося у співпраці з одним з найбільших виробників принтерів — компанією Epson. 

Коли паперова і технічна сторона справи були вже позаду, з’явилася ще одна перешкода. Перед виходом в Appstore застосунок, який працює в парі з певним обладнанням, має отримати сертифікацію від виробника цього обладнання. 

Українське представництво не змогло допомогти, бо не мало такого досвіду. Тоді розробники зв’язалися з головним представництвом Epson в США. Виявилося, що процедура отримання ліцензії зовсім нескладна.

Епопея з друком чеків майже закінчилася. Звичайних чеків, але не фіскальних, які вимагає законодавство України. Рішення для iPad на той час не існувало. Команда Poster створила його на основі Raspberry PI. Так з’явився Poster Box - мінікомп’ютер, який з’єднував планшет і фіскальний принтер.

Пізніше Poster Box витіснили фіскальні реєстратори нового покоління, як надійніше і сучасніше рішення.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все