На найбільшому айті-корпоративі в Україні зібрали 9,500,000₴ для ЗСУ.

  • 5 января, 10:13
  • 4136
  • 0

22 грудня N-iX, одна з найбільших ІТ-компаній України, організувала перший відкритий “Типовий” корпоратив для усієї ІТ-спільноти. Разом з фондом “Повернись живим” та найбільшою ІТ-спільнотою України — DOU, компанія провела 5-годинний стрім на ютуб-каналі “Телебачення Торонто” з метою зібрати 8,000,000₴ на купівлю 365 джерел живлення для ЗСУ.

Оскільки цього року ІТ-компанії відмовились від проведення звичних корпоративів, в N-iX вирішили зробити свято для усіх, організувавши найбільший в Україні відкритий “Типовий” корпоратив в форматі благодійного стріму. Метою події став збір коштів на закупівлю 365 джерел живлення для ЗСУ.

Серед запрошених гостей на стрімі були Тарас Чмут, директор фонду «Повернись живим»; Андрій Павлів, засновник та CEO N-iX; Владислава Зацаринна, Head of Operations в DOU, а також гурти Latexfauna, Без Обмежень та Брати Гадюкіни.

Загалом “Типовий” корпоратив об’єднав понад 91,000 глядачів і на завершення стріму, зібрав майже 7,000,000₴. Для успішного досягнення мети, N-iX вирішив закрити суму збору в 8,000,000₴, виділивши ще додаткових 1,000,000₴.
N-iX спільно з фондом “Повернись живим” вирішили продовжити збір до кінця 2022 року, щоб купити ще більше джерел живлення.
Фонд "Повернись живим" закрив збір 3 січня, на позначці 9,500,000 гривень. Цієї суми має вистарчити для купівлі понад 430 джерел живлення для ЗСУ.

«В цей непростий для усіх рік, я тішуся, що разом з усією ІТ-спільнотою, ми можемо організовувати такого роду благодійні заходи і спільно досягати великих цілей.
Лише наша зібраність та згуртованість, наперекір ворогу, зможе наблизити нашу перемогу. Сподіваюсь, що і після перемоги, ІТ-спільнота продовжить такий підхід до святкувань задля швидшого відновлення та розвитку України», — коментує Андрій Павлів, засновник та CEO N-iX.

«Компанія N-iX дуже креативно підходить до благодійності, і «Типовий корпоратив» — черговий доказ цього. За минулий рік N-iX, крім звичної підтримки війська, донатила для Сил оборони під час всіх власних свят — дня народження та новорічного корпоративу. І що класно: перекази здійснювало не тільки керівництво компанії, а й співробітники та ІТ-спільнота, об‘єднана N-iX. Це — приклад дійсно соціально відповідального українського бізнесу», — Олег Карпенко, директор Відділу розвитку та партнерств Фонду «Повернись живим».


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все