Інтелектуальний принтер для друку документів – нове рішення для бізнесу

  • 24 мая, 07:12
  • 3981
  • 0

На кожному підприємстві, в будь-якій компанії відбуваються системні процеси з обробки документообігу. Протягом робочого дня співробітники відділів організації працюють з великою кількістю різних паперів – контрактами, рахунками, трудовими договорами, обліковими картками працівників тощо. Для оптимізації друку документів потрібне сучасне обладнання. Інтелектуальний принтер Bizhub 3622 призначено саме для виконання таких завдань.

Технічні особливості обладнання

Пристрої для друку з програмним забезпеченням дозволяють прискорити та спростити процес обробки різноманітних документів. Для оптимізації робочих завдань бізнесу підходить багатофункціональний принтер Bizhub 3622, що поєднує опції друкувальної техніки, факсу та комп’ютеру. Модель відрізняється невеликими габаритами, тому цілком гармонійно вписується в дизайн і простір офісних приміщень. Технічні особливості інтелектуального принтеру:

  1. друк файлів без драйверів у різних форматах PDF, XPS, DOCX, XLSX, PPTX, JPEG, TIFF, PS і PCL;
  2. можливість прямого опрацювання документів через мобільні гаджети;
  3. опції сканування паперів з надсиланням конвертованих файлів на FTP-сервер;
  4. передавання даних на електрону пошту чи в головну систему компанії;
  5. розумне сканування документів завдяки функції TWAIN;
  6. інтуїтивно зрозуміле керування через кольоровий LCD-дисплей;
  7. різні опції друку – двосторонній, безпечний, електронне сортування, n-up.

Після обробки на принтері Bizhub 3622 друковані документи характеризуються високою якістю, чіткістю шрифтів, таблиць, графіків тощо. Пристрій призначений для роботи з паперами A6-A4 або у форматі користувача. Принтер обладнано передовим інтерфейсом, мережевими протоколи захисту, має стандартний об’єм пам'яті в 1 ГБ. Техніка оснащена стандартними лотками на 250 аркушів паперу, має опцію автоподавача оригіналів документів.

Переваги БФП Bizhub 3622

Модель Bizhub 3622 для бізнесу є важливим елементом автоматизації та оптимізації робочих процесів, пов’язаних з обігом документів. Багатофункціональний апарат працює в режимі друку, копіювання, сканування, факсу. Управління здійснюється за допомогою дисплею та клавішної панелі. Переваги інтелектуального обладнання:

  1. висока швидкість та якість друку;
  2. зручний дизайн;
  3. малий розмір;
  4. знижене споживання електроенергії;
  5. повна адаптація під потреби користувача;
  6. високий рівень захисту інформації;
  7. безпека друку з системою авторизації.

Пристрій працює у комфортному тихому режимі, що дуже важливо для працівників офісних приміщень. Друкована продукція відрізняється високим рівнем якості. Обладнання можна налаштувати на режим сну, коли воно не використовується. Технічні можливості пристрою дозволяють скоротити витрати компанії на обробку документів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все