Повербанк: оригінальна ідея для подарунку

  • 30 ноября, 08:45
  • 4354
  • 0

Шукаєте оригінальний та практичний подарунок для близьких, рідних та друзів? Сьогодні портативний акумулятор знадобиться кожному, адже ми щодня користуємося смартфонами, планшетами чи смарт-годинниками. І усі ці пристрої потребують постійної підзарядки, а це не завжди зручно здійснити поза межами дому.  

Що таке повербанк?

Power bank – це пристрій, призначений для зарядки гаджетів. Основна перевага павербанку полягає в його компактності та зручності використання. Ним можна заряджати девайси будь-де та будь-коли, наприклад, в дорозі, поході чи на відпочинку. 

Які бувають повербанки

Зовнішній акумулятор складається з елементів живлення, які зібрані в компактному корпусі. Всі моделі різняться між собою типом використаних елементів живлення, ємністю, кількістю виходів та дизайном. Однак цільове призначення такого аксесуару завжди однакове – підзарядка мобільного або планшетного пристрою. 

Усі портативні акумулятори обладнані елементами живлення за двома технологіями:

Li-Ion 

Такі батареї не схильні до впливу “ефекту пам’яті”. Іншими словами, після неповного розряджання вони не почнуть втрачати заряд швидше. Крім того, зовнішній акумулятор, оснащений літій-іонними елементами живлення, характеризується покращеною автономною роботою.

Li-Pol

Це досконаліший аналог технології живлення, який характеризується компактністю. Тобто при аналогічній ємності акумулятора, буде займати менше місця. Водночас, такі моделі чутливіші до холоду. Це означає, що при низькій температурі заряд буде втрачатись швидше. 

Окрім того, портативні акумулятори оснащуються усіма сучасними засобами захисту. Найважливіший – захист від перегріву. Також, задля кращої передачі енергії смартфону чи будь-якому іншому пристрою, зовнішній акумулятор повинен оснащуватись функцією стабілізації струму.

Існують й моделі портативних акумуляторів із вбудованим кабелем. Такий провід є універсальним та підійде до більшості пристроїв. Завдяки такому доповненню вам більше не доведеться носити з собою кабелі для кожного пристрою окремо.


Різноманітність дизайну

Одним із важливих елементів вибору портативного акумулятора є його зовнішній вигляд. Сьогодні форми зовнішніх акумуляторів представлені доволі широко. Якщо вам потрібний компактний повербанк – зверніть увагу на моделі із невеликим запасом заряду. Якщо ж обирати портативний акумулятор понад 15000-20000 мА/ год, то габарити будуть вдвічі більшими.

Доволі часто дизайн поєднується із додатковим функціоналом зовнішніх акумуляторів. Так, наприклад, деякі моделі оснащені світлодіодним ліхтариком або ж сонячною панеллю.

Привабливість цін

В інтернет магазині МТА, представлені різні за формою та габаритами повербанки від провідних виробників. Такі моделі оснащені сучасними технологіями захисту елементів і стабілізації струму. Купуючи у нас, можете бути впевненими, що товар, однозначно, буде відповідати усім міжнародним стандартам якості.


Теги: power bank
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все