Робочий ритм у Binariks під час війни

  • 7 апреля, 14:29
  • 4077
  • 0

Сьогодні наступив 43 день війни, й ми хочемо розповісти вам як за цей проміжок часу змінився робочий ритм у Binariks. Цей місяць змінив наше сприйняття світу та зробив нас сильнішими та згуртованішими.

Волонтерство

Ще до війни ми розпочали збір коштів на допомогу 24 бригаді імені короля Данила. А, після 24 лютого запустили наш внутрішній фонд, який за період війни зібрав 800 000 гривень. На ці кошти ми закупили: генератори, дрони, каски, бронежилети, медикаменти, рації й т.д. Також ми перераховували гроші волонтерами та офіційним фондам. Багато наших колег намагаються активно допомагати ЗСУ на різних фронтах: хтось здає кров, наносить DDos атаки по ворогу, в’яже сітки та волонтерить у вільний час.


Люди

Під час війни однією із наших головних цілей була безпека працівників. Понад 80% наших колег знаходились у Західній Україні та не потребували допомоги із переїздом. Але працівники, яким була необхідна допомога з переїздом самостійно або з рідними у безпечні райони України та за кордон, отримали повний супровід від нашої HR команди. Також ми провели для усіх наших працівників вебінар про підтримку психологічного здоров’я в умовах війни. В нашій компанії є працівники, які приєднались до лав ЗСУ та Тер. Оборони, й ми допомагаємо їм із повним забезпеченням амуніції, зокрема один із наших колег зараз захищає Маріуполь.





Підтримка

Ми отримали безліч повідомлень зі словами підтримки від наших клієнтів. Всі вони поділяють нашу позицію і підтримують Україну не тільки морально, інформаційно, а й фінансово. Зокрема наші клієнти перерахували на підтримку України понад 50 тисяч євро, за що ми їм дуже вдячні.

В свою чергу ми впровадили регулярні Q&A сесії із працівниками, оскільки розуміємо, що постійне спілкування це дуже важливий аспект у підтримці морального духу. Зараз більшість наших співробітників повернулися до звичайного робочого процесу. Тому наша компанія продовжує рости й ми прагнемо якнайшвидше допомогти спеціалістам, які втратили роботу внаслідок війни знайти роботу.

Ми розуміємо, що IT сфера станом на сьогодні виявилася однією із найбільших робочих галузей української економіки. Тому Binariks продовжує працювати в повному темпі сил та займатись активним волонтерством. Наше завдання це підтримувати економічний фронт України та максимально забезпечувати тил.


Також, ми підготували для вас декілька порад, які допомагають особисто нам сконцентруватись на роботі.

Що нам допомагає сконцентруватись на роботі?

  1.  Спробуйте розпланувати свій день. Це не розв’яже усі ваші проблеми із концентрацією, але розпочинаючи день ви будете знати, з чого почати та які наступні кроки.
  2. Забудьте про мультизадачність, зараз краще сконцентруватись на одному завданні та зробити його якісно, а вже згодом переходити до нової таски.
  3. Не забувайте про перерви, ми не машини, тому нам потрібно іноді видихнути від роботи та зробити перерву на чай або руханку, це дасть змогу перевантажитися й повернутись до роботи.
  4. Змінюйте свій вид діяльності. Після роботи займіться чимось іншим замість гортання стрічки новин, переключіться на «активну медитацію» — складання пазлів чи лего, малювання.
  5.  Відкладіть соціальні мережі у сторону, вони неймовірно виснажують нервову систему та спонукають гортати стрічку, а важливі новини й так не пройдуть осторонь вас.
  6.  Спілкуйтеся більше, це дуже важливо для вашого морального самопочуття. І щоб не втрачати зв’язок з робочою дійсністю важливо підтримувати комунікацію з усіма із ким можливо. Якщо ви почуваєтесь розгубленими, радимо прокомунікувати зі своїм лідом чи HR.

Ну і звісно не потрібно забувати, що ми зараз представляємо весь вільний світ у боротьбі з тиранією та диктатурою, й знаємо, що Україна переможе.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все