Samsung S23: якій моделі надати перевагу

  • 26 января, 08:19
  • 3998
  • 0

Смартфон Самсунг S23 та його Samsung S23 Plus виглядають майже однаково. Єдина зовнішня відмінність моделі Samsung S23 Plus 256GB полягає в розмірах. Якщо звичайний варіант має діагональ екрана 6,1 дюйма, то версія Plus – 6,7 дюйма. Але якщо заглибитись у внутрішні характеристики гаджетів, різниця стане більш помітною. 

Схожість та відмінність моделей серії Samsung Galaxy S23

Хоч між гаджетами і є багато спільного, але є також і відмінності. Наприклад, є різниця в щільності пікселів на екрані. У версії плюс вона дещо вища, але через те, що екран більший, а співвідношення сторін однакове, різниця ззовні непомітна. Максимальна яскравість в S23 Плюс також вища (1205 ніт проти 1198).

Різниця полягає не тільки в екрані. Наприклад, батарея у Samsung S23 Plus також більша. Її загальна місткість складає 4700 мАг проти 3900 мАг. Цієї місткості вистачає для того, щоб дивитися відео протягом майже 20 годин (проти 17 годин для звичайного S23). Крім того, варіант Plus може заряджатися від пристроїв 45 Вт (проти 25 Вт у стандартного).

Є й інші відмінності у старшої версії, що заслуговують уваги. Серед них:

  1. збільшена частота процесора;

  2. покращена частота графічного ядра;

  3. більший об’єм максимальної внутрішньої пам’яті;

  4. швидша оперативка (UFS 4.0).

Водночас обидва пристрої не мають можливості розширення пам’яті за допомогою карти. Хоча і внутрішнього накопичувача цілком вистачає.

Камери в обох смартфонів однакові. Вони складаються з потрійного модуля. Головний з них має 50 МП та оптичну стабілізацію. Надширококутний модуль має кут огляду в 120 градусів, а телеоб’єктив оснащено потрійним оптичним зумом та стабілізацією.

Якій моделі надати перевагу

Обидва гаджети гідні уваги. Якщо хочеться придбати зручний пристрій, яким можна користуватися однією рукою, то краще замовити базову версію. Якщо ж необхідно отримати максимум інформації на екрані, то краще користуватися Самсунгом S23 Plus. 

Що стосується інших можливостей, то в обох пристроїв вистачає заліза для миттєвого виконання поставлених задач. Ігри, фільмування, спілкування з друзями: все це доступно власникам обох смартфонів серії. 

Купити обидва пристрої завжди можна в фірмовому інтернет-магазині Samsung.        


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все