Стабільний хостинг - запорука успіху сайту

  • 23 марта, 12:47
  • 4444
  • 0

Zomro.com пропонує послуги віртуального хостингу, сервери VDS/VPS, виділені сервери, реєстрацію доменів, FTP-сховище та реселінг. Обладнання у високотехнологічному дата-центрі нового покоління, розташованому в Нідерландах.

На відміну від багатьох інших хостингових компаній, Zomro використовує тільки новітні сучасні технології, щоб ваш сайт працював швидко і без перебоїв.

Віртуальний хостинг доступний, але швидкий, безпечний і зручний для користувача. Плани хостингу починаються з 2,48€ на місяць. Сховище SSD, кількість веб-сайтів і можливість обробки відвідувачів різняться залежно від тарифного плану.
Надійний хостинг для Вашого сайту - це хостинг з резервними копіями, які робить  технічна підтримка кожні 7 днів без додаткової плати. Відновити інформацію, зроблену провайдером, можна за допомогою панелі управління хостинг-акаунтом.

ZOMRO піклується про стабільну роботу сайтів клієнтів, тому сервери перебувають під цілодобовим наглядом фахівців. Ваш сайт працюватиме навіть під час технічних робіт на сервері. Зверніть увагу на utime, якщо Ви хочете просувати свій сайт у пошукових системах, більш стабільний хостинг допоможе підняти Ваш сайт на вищі позиції.

VDS/VPS ідеально підходить для сайтів із високою відвідуваністю. Це також дуже безпечно порівняно з віртуальним хостингом.
У VPS ви отримуєте потужні процесори, цілодобову підтримку клієнтів, швидку оперативну пам'ять, преміум-інтернет і захист від DDoS-атак. Тарифи VDS/VPS починаються від 3,75€ на місяць.
Ви можете встановити операційну систему вашого ресурсу на вибір: Linux & Windows.
Активація VPS/VDS сервера відбувається незалежно від часу доби.

Zomro також дає змогу орендувати цілий сервер. Коли ви орендуєте такий сервер, ви ні з ким не ділитеся жодними ресурсами, а також можете самі керувати ними та технічними аспектами.
Виділені сервери ідеально підходять для компаній, які мають великий трафік на своїх сайтах і хочуть мати найвищий рівень безпеки та продуктивності. Плани виділених серверів починаються всього з 40€ на місяць.

Хостингові рішення поставляються з безліччю вигідних знижок і пропозицій у розділі "Акції" на сайті.

До речі, у технічної підтримки можна уточнити всі питання, що цікавлять.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все