Ukrainian IT Awards: 5 причин, чому вам потрібен айтішний “Оскар”

  • 20 октября, 12:15
  • 5561
  • 0

«Мене іноді запитують, як я справляюся з тягарем слави? Чесно кажучи, немає тут ніякого «тягаря».

Так іронічно сказав колись Лінус Торвальдс. Саме зараз час прислухатися до його слів, навіть якщо ви не фанат Linux. І ось чому.

Залишилось менше двох тижнів до завершення прийому заявок на Ukrainian IT Awards 2020. З 1 листопада журі почнуть ретельний відбір. А вже 4 грудня ми дізнаємося імена  переможців премії в 11-ти категоріях. І ви можете бути серед них — якщо, звичайно, поквапитесь і надішлете свою заявку.

Ось ТОП-5 аргументів, чому варто поквапитись. 

1. Професійне визнання. Ukrainian IT Awards – це найавторитетніша премія на ІТ-ринку України, справжній айтішний «Оскар». Знайти та відзначити кращих із кращих — її головна місія. Збираючи фахівців з усіх куточків країни та даючи їм можливість показати себе, проекти та досягнення, премія надає ваги вашому голосу та напрацюванням, допомагає їх розповсюдити. Це визнання в колі колег, яких на сьогодні близько 200 тисяч.

Зрештою, у цього є дуже практичний бік. Якщо у вашому  резюме з’явиться пункт «переможець Ukrainian IT Awards 2020», це дасть додаткові «бали» при контакті з потенційними роботодавцями. Як не крути, отримати такий «Оскар» приємно та почесно. 

2. Розвиток. В ІТ важливо тримати ніс по вітру та постійно розширювати горизонти. Ukrainian IT Awards 2020 дає можливість познайомитися з високопрофесійними експертами, визнаними в Україні та за кордоном. В складі цьогорічного журі більше 70 фахівців, менеджерів C-level, засновників і голів рад директорів великих компаній. Серед них, наприклад, президент Project Management Business Association Олівер Леманн або Engineering Manager Facebook Сергій Жук. Усі фіналісти премії отримають чіткий відгук з рекомендаціями щодо вдосконалення характеристик та якостей надісланого проєкту. Зворотній зв'язок такого рівня добре підштовхне ваш професійний розвиток. Крім того, Ukrainian IT Awards 2020 — це можливість знайти своїх однодумців, менторів та потенційних партнерів. 

3. Новий досвід. Форма подачі заявки на конкурс дуже проста. Заповнюючи її, ви подивитесь на свій проект по-новому.  Ви побачите не тільки як цей проект приніс користь людям, а й отримаєте нові інсайти стосовно можливих критеріїв оцінки проєкту вашими клієнтами чи замовниками. 

4. Натхнення інших. Пишаєтесь своїм крутим проєктом? А хто крім вас та вашої команди знає про нього? Отримати премію — це також надихнути ваших колег реалізовувати свої таланти. Ба більше — це можливість надихнути і інших колег з індустрії розвивати свої ідеї та стати певним орієнтиром для них. 

5. Естетичне задоволення. Нарешті конкурс — це можливість насолодитися новою айдентикою та сайтом. Асоціація “ІТ України”, організатор Ukrainian Awards 2020, задіяла партнера, компанію з розробки дизайн-рішень для ІТ-продуктів sense it, яка повністю оновила ідею та технічну частину премії. Познайомтесь із свіжим «піксельним» дизайном, який символізує впорядкування хаосу (чим, власне, в ІТ і займаються).

Цього року вперше можна подати заявку на участь у двох командних номінаціях:  Impact of the year та Innovation-Research of the year. Номінації для індивідуальної участі: Software Engineering, Quality Assurance, Management, IT education, Infrastructure&DevOps, Design, Product Management, Business Analysis, Software Architecture.  

Приємним бонусом залишаються і подарунки, які отримають переможці цьогорічного Ukrainian IT Awards 2020 від партнерів конкурсу Kyiv Mohyla Business School та Creative Quarter.

Ви маєте чудовий шанс отримати подарункові сертифікати на одну з п’яти навчальних програм від Kyiv Mohyla Business School. Сертифікат діє протягом року, програми на вибір для переможців наступні: 

  1. Менеджмент: основні вміння управлінця;

  2. Управління проектами;

  3. Економічне мислення. Нові парадигми;

  4. Емоційна компетентність: складові продуктивної взаємодії;

  5. Дизайн бізнес-процесів. Стратегічний рівень.

Також подарунки для учасників підготувала і команда Creative Quarter: 

  • сертифікат на  free space - Hot Desk plan (12 місяців) для переможців;

  • сертифікат на  free space - Hot Desk plan (6 місяців) для фіналістів.

Взяти участь у конкурсі можна на сайті нагороди. І хай переможуть найкращі!


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все