Як українцям зареєструватись в ChatGTP

  • 15 февраля, 14:12
  • 6305
  • 0

Після анонсу та виходу у відкритий доступ для тестування чат-боту ChatGTP від OpenAI, кількість реєстрацій за 5 днів склала понад 1,000,000 користувачів із різних куточків світу, окрім 7 країн, для яких цей сервіс недоступний.

Нажаль, Україна не входить у список країн, в яких підтримується реєстрація в системі OpenAI та вільний доступ до всіх їх продуктів, такий як ChatGTP , DALL·E 2, Whisper та API для існуючих моделей мов.

Із цієї статті ви дізнаєтесь як зареєструватись в сервісі ChatGTP від OpenAI знаходячись на території України.

Щоб користуватися чатом, потрібно зареєструвати акаунт на платформі OpenAI.

  1. Перш ніж починати реєстрацію, потрібно включити VPN і обрати регіон, де бот доступний (Британія, США, Канада, Франція тощо). 
  2. Якщо перейти за лінком реєстрації, відкриється стандартне вікно, де користувача попросять ввести пошту і пароль (не коротший від 8 символів, бажано із літерами різного регістру та цифрами):
  3. Надалі система попросить користувача верифікувати імейл (перейти по лінку, що надійшов на пошту).
  4. Після цього потрібно буде ввести ім’я та номер телефону. Оскільки українських номерів у випадному списку просто немає, можна піти кількома шляхами:
    • Можна звернутись до знайомого за кордоном, що проживає в одній з країн, де сервіс доступний, і попросити номер (який сам знайомий не планує використовувати для реєстрації). Цей номер потрібно буде вказувати лише один раз, на нього прийде код, який користувач вводить у систему.
    • Можна використати сервіс віртуальних мобільних номерів по типу Zadarma.com або десятків інших: він знадобиться всього на пару хвилин, щоб отримати код і верифікувати акаунт в системі.
    • Можна використати Telegram-бот, який працює з чатом через API, і може давати доступ до ChatGPT за гроші (але з ними потрібно бути обережно, серед них є російські проекти). Є український Telegram-бот ChatGPT, який продає анлім запитів до чату за 300 грн на місяць.
  5. Після реєстрації користувач отримує доступ до безлімітної кількості запитів до ChatGPT: їх можна вводити у поле для тексту внизу сторінки. Старі чати зберігаються ліворуч. Потрібно зважати на те, що чим чіткіше ви поставите чат-боту запит або завдання, тим краще він із ним впорається.

Теги: chatgtp
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все