Як вибрати планшет: поради Zhuk.ua

  • 6 октября, 11:05
  • 4589
  • 0

Якщо хтось серед неймовірного різноманіття смартфонів вибирає планшет, то він справді потрібний. Чим керуються сучасні покупці під час вибору планшета, розповіли фахівці магазину Zhuk.ua — одного з найбільших українських рітейлерів електроніки.

Завдання, ціна, швидкодія

Ці три поняття дуже близькі. Чим складніше завдання, тим потужніший пристрій буде потрібний і тим дорожче він буде коштувати.

Мінімальні вимоги

У меншій ціновій категорії — від трьох з половиною до семи тисяч гривень — знаходяться планшети, оптимальні для інтернет-серфінгу або перегляду відео. Об'єм оперативної пам'яті в них, залежно від бренду, може коливатися від одного до трьох гігабайт, внутрішня — на рівні 16-32 Гб. Діагональ дисплея — від семи до десяти дюймів.

Такі планшети найчастіше купують дітям як перший навчальний гаджет і в них не завжди передбачена можливість встановлення SIM-карти для 4G, а з бездротових інтерфейсів лише Wi-Fi і Bluetooth. Користуватися ними найкраще вдома в зоні бездротового інтернету або поза домом там, де є можливість «зловити» сигнал, наприклад, у кафе.

Середня категорія

Більш дорогі пристрої, ціна яких може перебувати на рівні 7-10 тисяч, зазвичай купують для роботи. Досить потужний планшет з пам'яттю 4/64 Гб, 4G та дисплеєм на 10+ дюймів здатний практично повною мірою замінити у відрядженні ноутбук, але важить набагато менше та має менші габарити. Він стане незамінним помічником для тих, хто працює в інтернеті: журналістам, копірайтерам, редакторам.

Відмінним доповненням для такого гаджета стане Bluetooth-клавіатура. З нею планшет перетвориться на суперкомпактний, недорогий та досить продуктивний ноутбук.

Преміум-сегмент

У планшетах вартістю 12+ тисяч гривень при тих же десяти або більше дюймах стоятиме набагато продуктивніше та швидше «залізо» (процесор та відеочіп), оперативна пам'ять буде 4, 6 або 8 Гб, а внутрішньої пам'яті — 64, 128, 256 і т.д. Гб.

Цю категорію планшетів найчастіше використовують графічні дизайнери, фотохудожники, ілюстратори, іноді навіть архітектори чи дизайнери інтер'єрів. Із грамотно підібраним софтом такий гаджет стане незамінним для виконання будь-яких «виїзних» завдань, виконання нарисів, ескізів, проведення презентацій та ін.

Багато таких моделей можуть комплектуватися стилусом (важлива річ для художників), а працювати — під керуванням не Android, а повноцінного Windows, як, наприклад, деякі Lenovo. Взагалі, до продукції цього бренду варто придивитися уважніше — сьогодні він на рівних конкурує з такими гігантами, як Samsung або Apple.

Висновок

Великий вибір актуальних планшетів на будь-який смак містить каталог магазину Zhuk.ua. Компанія пропонує клієнтам лише сертифіковану легальну продукцію з усіма необхідними гарантійними зобов'язаннями від виробника, а різноманітність пропозиції дозволить купити гаджет на будь-який смак та гаманець.

Гаряча лінія — 0 800 202-848

Сайт — https://zhuk.ua

Telegram — https://t.me/zhuk_ua


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все