Зірка кіберспорту український гравець Zeus: життя поза грою

  • 9 июня, 10:58
  • 4125
  • 0

Ім'я Zeus зустрічається неодноразово в лавах кіберспортсменів, адже професійний гравець у CS:GO Данило Тесленко має великий авторитет і є прикладом для наслідування. Український хлопчик зміг вивести кіберспорт у країнах СНД на новий рівень і довести, що при великому бажанні та прагненні домогтися успіхів зможе кожен. Так він зі звичайного харківського хлопчика став міжнародною зіркою, яка не тільки брала участь у найбільших турнірах кіберспорту, а й привела до перемог свою команду в якості лідера і капітана.

Як лідерські якості кіберспортсмена Zeus позначилися на успіху команди?

Саме під чуйним керівництвом Данила Тесленка NAVI вийшла на новий рівень і завоювала одразу кілька кубків за один ігровий сезон. Відповідальна роль капітана з настановами і продумуванням різних тактик для перемоги давалася Zeus легко. Навіть коли команда під час зустрічі втрачала контроль над грою, він налаштовував низку зсередини як капітан, підтримуючи і пропонуючи найрізноманітніші варіанти розвитку подій. Нестандартне мислення і професіоналізм, оскільки Zeus став грати з юного віку, швидко дали свої плоди. Будь-яка напруга в команді швидко згасала, проблеми розв'язувалися за лічені секунди, про будь-які розбіжності й мови не було.

"Перемога команди залежить безпосередньо від гравців, а згуртованість цієї команди від керівного складу, тобто капітана", - стверджував спортсмен.

З іншою командою Gambit Esports менше ніж за рік він прийшов до довгоочікуваного чемпіонства на мейджорі. Данило Тесленко показував хороші показники, які надалі стали йому в нагоді для відкриття власної академії кіберспорту, де він навчає юних хлопців спортивних азів гри. На ресурсі https://whoiszeus.com.ua/ ви знайдете неповторну та захоплюючу інформацію про Данила Ігоровича Тесленка, який став відомим як Zeus.

Відкриваємо приховану завісу: життя Данила Тесленка поза грою

Незважаючи на те, що більшість свого життя Zeus присвятив кіберспорту в боротьбі за найвищі нагороди в Intel Extreme Masters IV, ESWC 2010, MLG Major Championship: Columbus 2016 та інших знакових турнірах, у нього є й особисте життя, про яке він сильно не поширюється. У нього є донька Христина, кохана, з якою він вибудовує стосунки й улюблені захоплення, крім гри в CS:GO.

У 2019-му році після закінчення своєї кар'єри як кіберспортсмена, він взявся за написання книжки, яку надалі було видано того ж року. Назва свого твору "Всупереч. Шлях до перемоги" повністю описує його дитинство та підлітковий вік, коли хлопчик прагнув і намагався вирватися з українського міста Харків, отримавши визнання в усьому світі. Читачам буде цікаво відкрити завісу життя Zeus, а також більше дізнатися про кіберспорт, якщо вони не є його шанувальниками.

У книзі представлено досить багато цікавих моментів про взаємини в команді Gambit Gaming, коли Тесленко обіймав посаду капітана та змушував учасників якомога більше тренуватися. Він прописав, що саме старанні тренування допомогли здобути перемогу в Dreamhack Austin 2017, але багато учасників залишилися незадоволені жорстким графіком. Його книга з автобіографією дасть змогу більше дізнатися не тільки про нього як особистість, а й зрозуміти, з якими труднощами стикаються кіберспортсмени протягом усього життя.

Який внесок зміг принести Україні в розвитку кіберспорту Тесленко?

Розвиток кіберспорту на території України почався у 2000-х роках. Етузіасти створювали перші спортивні організації, фанати комп'ютерних ігор зависали в клубах і брали участь у різних турнірах. Першими серйозними успіхами була перемога команди NAVI 2010-го року на міжнародному турнірі CS:GO. Українська команда у складі гравця Данила Тесленка домоглася перемоги з рекордним призовим фондом у $ 1 000 000. Сама кар'єра Zeus і його визнання на міжнародному ринку позитивно позначилася на розвитку кіберспорту в Україні. Сильні гравці популяризували цей напрямок і дали змогу відкрити регіональні представництва в інших країнах.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все