Kharkiv IT Cluster — переможець національного відбору мережі Європейських цифрових інноваційних хабів (EDIH)

16 февраля, 18:29 Разное 4453 0

? Консорціум за лідерства Kharkiv IT Cluster посів першу сходинку у Національному відборі до мережі Європейських цифрових інноваційних хабів (ЄЦІХ) у межах програми ЄС «Цифрова Європа»

З 60 заявок в результаті Національного відбору для участі у конкурсі ЄС на створення мережі Європейських Цифрових інноваційних хабів у рамках програми ЄС Цифрова Європа було рекомендовано 15 організацій.

Загальний бюджет проєкту складатиме €9 млн., в якому половину планує надати Європейський Союз, а половину мають залучити члени консорціуму.

Ключовими критеріями проходження відбору були:

▪️ план та спроможність реалізувати заплановані активності;

▪️ конкурентоспроможність і переваги для місцевої екосистеми ІТ-компаній;

▪️ очікувані результати та потенційний довгостроковий ефект для малого та середнього ІТ-бізнесу;

▪️ тотожність цифровим цілям регіону та України, а також відповідність цілям програми «Цифрова Європа».

Спільно з потужними технологічними університетами ХАІ, ХНУРЕ та за партнерства Офісу реформ й Business Hub Kharkiv було сформовано дорожню карту розбудови цифрового інноваційного хабу в Харкові.

Харків має потужну спільноту ІТ-бізнесу, який зможе забезпечити діджиталізацію для регіону. ГС “Харківський ІТ Кластер”  вже два роки є офіційним контактним пунктом мережі Enterprise Europe Network, тож це дозволить забезпечити посилення співпраці з європейськими партнерами.

? Вдячні за високу оцінку нашої роботи та готуємо заявку на участь у програмі ЄС Цифрова Європа. Доєднуйтесь до спільноти Kharkiv IT Cluster зміцнюйте свій бізнес разом з нами!

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все