Конструткор лендінгів для товарного бізнесу

29 ноября, 10:32 Разное 3834 0

Конструктор лендінгів для товарного бізнесу

Ваш вебсайт - ваша історія: створіть її просто та швидко!"

З нашим конструктором сайтів LP-MOBI кожен може створити власний вебсайт. Обирайте шаблон, додавайте вміст і створюйте унікальний дизайн. Почніть зараз, щоб розповісти свою історію онлайн!

✅Отримайте 10 готових шаблонів для товарів та послуг.

✅Вбудований хостинг. Вам не потрібно купувати свій хостинг  і створювати домен.Щоб запустити рекламу ви  можете створити лендінг і використовувати  стандартний домен lp-mobi.biz.

✅Ssl-сертифікат.Це забезпечить вам  безпечне підключення до вашого сайту і покращить його довіру відвідувачів.

✅Скачування лендінгів.У вашому особистому кабінеті легко перейти до редагування лендінгу: просто натисніть кнопку "Завантажити лендінг" і оберіть каталог для збереження.

✅Паркування домену.Це необхідно для того,щоб забезпечити рекламу від бану. У Вас не піде багато часу і для цього не потрібно особливих навичок.

✅Отримуйте заявки  в Telegram. Отримуйте своєчасно сповіщення про нові замовлення. Для активації цієї опції достатньо запустити чат-бот через розділ редагування лендингу, вкладка "Повідомлення". ✅Інтеграція з CRM-системою LP-CRM?.Контролюйте стасус відправки та ведіть облік за допомогою статистики через CRM .Коли ви налаштовуєте цю інтеграцію, всі замовлення, що надходять з ваших сайтів LP-MOBI, автоматично дублюватимуться в LP-CRM. 

✅Лічильники FB, VK, ЯМетрика, Google Analitycs.Відстежуйте трафік за допомогою різних сервісів.

✅Вбудована аналітика.Відслідковуйте   продуктивність сайтів  без необхідності встановлення окремих аналітичних інструментів.

Створіть свій власний вебсайт зараз! Почуйте, як ваша історія оживає в мережі!"

?Натисніть на лінк і отримайте Подарунок?https://lp-mobi.biz/

 

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все