Project management в IT-проектах за допомогою ITFin

19 мая, 07:29 Технологии 3803 0

Аутсорсингові IT-компанії можуть одночасно реалізовувати багато різних проектів. Програма ITFin дозволяє розробникам взяти всі свої проекти під цілковитий контроль від їх початку до завершення, в режимі реального часу аналізувати доходи, відслідковувати прогрес команди в кожному проекті, виставляти інвойси замовникам.

Керувати проектами у програмі зручно за рахунок автоматизації процесів.

У програмі є можливість обрати одну із форм оплати послуг: Fixed-price контракт, Time&Material чи non-profit projects; занотувати домовленості, які були досягнуті з замовником; визначити людей, які будуть задіяні у розробці, рівень їх заробітної плати і залученості за часом.

Через вбудований трекер часу розробниками автоматично додаються нові проекти, де вони одразу можуть звітувати витрачений час на роботу. Керівник проекту, у свою чергу, має можливість відслідковувати, скільки часу і на виконання яких завдань витрачають програмісти, при необхідності сформувати виписку і надіслати її замовнику.

Також є можливість автоматично сформувати із системи інвойс для замовника у PDF-форматі.

Після завершення проекту програма дозволяє порівняти планові і фактичні показники.

Програма синхронізована з Jira, при необхідності можна налаштувати завантаження задач у ITFin з цього інструменту і вказувати їх при трекінгу часу.

Отримати доступ до безкоштовної демо-версії програми можна за цим посиланням.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все